- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
Rica ederimTeşekkür ederim. Umarım doktorum olur. Yarın olmadı bi aramaya çalışırım hastahaneyi.
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Relieved face :relieved: 😌](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimTeşekkür ederim. Umarım doktorum olur. Yarın olmadı bi aramaya çalışırım hastahaneyi.
Pamlok yumurtlama ne zamandi sizde. Aynı gün sanırım benimleSjsjs bende yumurtlamadan 4-5 gün sonra öyleydim sürekli bir belirtim vardı şuan regle 4 gün kala hiçbişey kalmadı![]()
Merhaba canım seni hayırlıyorum öncelikle geçmiş olsun. Belirtilerin gebelik belirtisine benziyor ama şüphelendiğin için psikolojikde olabilir. Gecikmen olursa test yap hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallahKızlar merhaba şu anda gebelik düşünmüyordum ama bir kaza yaşadık yumurtlamaya 3 gün kala.
Çok korkuyorum gebelikten ve belirtilerim de var sanki. Evham da yapmış olabilirim.
Eylülde bebeğimi kaybetmiştim. Kasıkta çok batma oldu ilişkinin 6. Günü falan, sonra adetime 7-8 gün kala göğüs büyümesi ve ağrısı(normalde büyümez)… şu anda da bi yorgunluk belirtisi kaldı.
Kk da geçen yılın bu ayki grubunda hamile kalmıştım çok garip hissediyorum. 5 gün var adete
Böyle belirtileri olup hamile olan var mı
Allahım sevıncten aglıycam siödi sana dua ettim içimden hep ben insallah cok guzel ılerlerKızlar galiba oldu
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah
ParlayanGece
Freshmommy
halolita
Cemile hatun ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
Yaa gerçekten mii ağlarım ama. Ne güzel insanlarsınız tanımadan dua ediyorusunuz ay ağladım. İnşallah test yanıltmıyordur inşallah. Zaten teatim bitti almam lazım bende iki günde bir yapmayı düşünüyorumAllahım sevıncten aglıycam siödi sana dua ettim içimden hep ben insallah cok guzel ılerleriki günde bir yap koyulasma gun gun betlesmıyor cunku
Bence olduuu. Allah'ım sana şükürler olsun çok mutlu oldum şuan. Nazarlar değmesin. Kendine çok dikkat et bol bol dinlen asla stres yokkkkKızlar galiba oldu
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece
Freshmommy
halolita
Cemile hatun ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
Canımmm gördün dimi. İnşallah gerçektir test hatası olmasında çok korkuyorum ama hemen çıktı. Bu ailede ne kadar stressiz kalabilirsem artıkBence olduuu. Allah'ım sana şükürler olsun çok mutlu oldum şuan. Nazarlar değmesin. Kendine çok dikkat et bol bol dinlen asla stres yokkkk
Yok yok asla yok kulaklarını kapıyosunnnnCanımmm gördün dimi. İnşallah gerçektir test hatası olmasında çok korkuyorum ama hemen çıktı. Bu ailede ne kadar stressiz kalabilirsem artık
Kızlar galiba oldu
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece
Freshmommy
halolita
Evet dünkü varla yok arasındaydı bu baya görünüyor. Bide erken gebelik değilYok yok asla yok kulaklarını kapıyosunnnnDünki gölge gibiydi bugün ki daha belirginnnn regle 2 gün var normal bence ilerlemeye bakalım
Oooo erken yapsan çok daha net olurrr tabi kaset test algısı düşükEvet dünkü varla yok arasındaydı bu baya görünüyor. Bide erken gebelik değil
Testim bitti alabilirsem bugün alıcam inşallahOooo erken yapsan çok daha net olurrr tabi kaset test algısı düşük
Tamam kuzum yarın ilk idrarla at bize bakalımmm. Rabbimm sana bağışlasın inşallah sağlıkla ilerlerTestim bitti alabilirsem bugün alıcam inşallah
Amin kuzum inşallahTamam kuzum yarın ilk idrarla at bize bakalımmm. Rabbimm sana bağışlasın inşallah sağlıkla ilerler![]()
Benim 7si yumurtlamaydıPamlok yumurtlama ne zamandi sizde. Aynı gün sanırım benimle
Canımm hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğinKızlar galiba oldu
ParlayanGece
Freshmommy
halolita
Adetin kaçıncı günü oldu. Benim de 7 si pik 8 i çatlama oldu ama geç yumurtladim adetin ilk gününden 16 ci günde. Yazmışsınız hiç belirti yok diye benim de yok adet ne zaman gösteriyor siz de. Her zamanki programımda 20 Haziran. Femometerde 23 Haziran. 24 gün ekleyince 21 Haziran oluyor. Kafam iyice karıştı. Bugün test yapma günüm ama yapmadım. Adetin gecikmesini bekliyicem adetim ne zaman bilemedim. Ama eski programla hep doğru çıkar. Ben muhtemelen her ay geç yumurtluyuyorum bu ay sadece testle baktım. Ne zaman test yapacaksınız siz. Baya uzun yazdım sorryBenim 7si yumurtlamaydı
Sat 12 haziran bat?12 Haziran da regli oldum