• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Kızlar merhaba şu anda gebelik düşünmüyordum ama bir kaza yaşadık yumurtlamaya 3 gün kala.
Çok korkuyorum gebelikten ve belirtilerim de var sanki. Evham da yapmış olabilirim.
Eylülde bebeğimi kaybetmiştim. Kasıkta çok batma oldu ilişkinin 6. Günü falan, sonra adetime 7-8 gün kala göğüs büyümesi ve ağrısı(normalde büyümez)… şu anda da bi yorgunluk belirtisi kaldı. 🥺
Kk da geçen yılın bu ayki grubunda hamile kalmıştım çok garip hissediyorum. 5 gün var adete
Böyle belirtileri olup hamile olan var mı

Kızlar merhaba şu anda gebelik düşünmüyordum ama bir kaza yaşadık yumurtlamaya 3 gün kala.
Çok korkuyorum gebelikten ve belirtilerim de var sanki. Evham da yapmış olabilirim.
Eylülde bebeğimi kaybetmiştim. Kasıkta çok batma oldu ilişkinin 6. Günü falan, sonra adetime 7-8 gün kala göğüs büyümesi ve ağrısı(normalde büyümez)… şu anda da bi yorgunluk belirtisi kaldı. 🥺
Kk da geçen yılın bu ayki grubunda hamile kalmıştım çok garip hissediyorum. 5 gün var adete
Böyle belirtileri olup hamile olan var mı
Merhaba canım seni hayırlıyorum öncelikle geçmiş olsun. Belirtilerin gebelik belirtisine benziyor ama şüphelendiğin için psikolojikde olabilir. Gecikmen olursa test yap hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Kızlar galiba oldu🥹🥹
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece ParlayanGece Freshmommy Freshmommy halolita halolita Cemile hatun Cemile hatun ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlar
IMG_5381.jpeg
IMG_5380.jpeg

Son düzenleme:
Allahım sevıncten aglıycam siödi sana dua ettim içimden hep ben insallah cok guzel ılerler ❤️🤲🏻iki günde bir yap koyulasma gun gun betlesmıyor cunku
Yaa gerçekten mii ağlarım ama. Ne güzel insanlarsınız tanımadan dua ediyorusunuz ay ağladım. İnşallah test yanıltmıyordur inşallah. Zaten teatim bitti almam lazım bende iki günde bir yapmayı düşünüyorum

Kızlar galiba oldu🥹🥹
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece ParlayanGece Freshmommy Freshmommy halolita halolita Cemile hatun Cemile hatun ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
Bence olduuu. Allah'ım sana şükürler olsun çok mutlu oldum şuan. Nazarlar değmesin. Kendine çok dikkat et bol bol dinlen asla stres yokkkk

Eklentiler

• IMG_20240618_082737.jpg
    IMG_20240618_082737.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 52
Bence olduuu. Allah'ım sana şükürler olsun çok mutlu oldum şuan. Nazarlar değmesin. Kendine çok dikkat et bol bol dinlen asla stres yokkkk
Canımmm gördün dimi. İnşallah gerçektir test hatası olmasında çok korkuyorum ama hemen çıktı. Bu ailede ne kadar stressiz kalabilirsem artık

Canımmm gördün dimi. İnşallah gerçektir test hatası olmasında çok korkuyorum ama hemen çıktı. Bu ailede ne kadar stressiz kalabilirsem artık
Yok yok asla yok kulaklarını kapıyosunnnn😌💐 Dünki gölge gibiydi bugün ki daha belirginnnn regle 2 gün var normal bence ilerlemeye bakalım

Yok yok asla yok kulaklarını kapıyosunnnn😌💐 Dünki gölge gibiydi bugün ki daha belirginnnn regle 2 gün var normal bence ilerlemeye bakalım
Evet dünkü varla yok arasındaydı bu baya görünüyor. Bide erken gebelik değil

Benim 7si yumurtlamaydı
Adetin kaçıncı günü oldu. Benim de 7 si pik 8 i çatlama oldu ama geç yumurtladim adetin ilk gününden 16 ci günde. Yazmışsınız hiç belirti yok diye benim de yok adet ne zaman gösteriyor siz de. Her zamanki programımda 20 Haziran. Femometerde 23 Haziran. 24 gün ekleyince 21 Haziran oluyor. Kafam iyice karıştı. Bugün test yapma günüm ama yapmadım. Adetin gecikmesini bekliyicem adetim ne zaman bilemedim. Ama eski programla hep doğru çıkar. Ben muhtemelen her ay geç yumurtluyuyorum bu ay sadece testle baktım. Ne zaman test yapacaksınız siz. Baya uzun yazdım sorry🙈

Back