- 9 Kasım 2016
- 377
- 247
- 103
- 31
Ondan da var canim. Çok teşekkür ederim deniyim en iyisi , sabah uyanır uyanmaz diye okumuştum burda biri yazmıştı öyle demi?Normal kol altı ölçülen ateş ölçerle dil altından ölçmen gerek canım sabah uyanır uyanmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan da var canim. Çok teşekkür ederim deniyim en iyisi , sabah uyanır uyanmaz diye okumuştum burda biri yazmıştı öyle demi?Normal kol altı ölçülen ateş ölçerle dil altından ölçmen gerek canım sabah uyanır uyanmaz
Yanılmaz merak etmeyinPeki regl dışında bakarsak 2 tane idrarda gebelik testi bu sürelerde yanılmaz değil mi?
Evet canım adetin 1. Gunundrn ıtıbaren baslaOndan da var canim. Çok teşekkür ederim deniyim en iyisi , sabah uyanır uyanmaz diye okumuştum burda biri yazmıştı öyle demi?
Bende zayıfımda bu ay kendimi dinlicem biMaşallah diyelim Allah vergisi akıntım başlıyor önce koyu uzayan iki gün sonra falan da tam yumurta akı geliyor Bir de kasık ağrım oluyor bazı aylar bel ağrısı rahim ağrısı Bir de yumurta çatladığı an i göğüs ucunda hassaslık başlıyor ben bayağı zayıfım ona bağlıyor doktorlar
Ya canımm teşekkür ederimYok canım ben o zaman daha anlamamıştım sadece biraz neşelendirmek istedim seni
Bizde markete gittik havam değiştir gerçekten şuan çok daha iyiyim sana da iyi gelmiştirValla eşim kalk kalk bu böyle olmayacak dedi yaka paça dısarı çıkardı ☺
Anladım öyleseyse 10 gün önceden bu kadar belirti olur mu bilemedim. Ama inşallah bebiştirNormalde 22 Haziran ama yumurtlama geç oldu onu hesaplarsak eğer 26-27 Haziranda olmam lazım
Günümüzde aynı benimde 6 pik 7 silindiEvet canım 6sı pikti 7sinde de silikleşti
Hayırlı olsun, süreciniz sağlıkla ilerler umarım ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallahArkadaşlarım bugünkü beta sonucu 86 çıkmış, yavaş ve sağlıklı büyür inşallah
Bundan sonra 3 gün sonra bir kez daha yapıp sonra bir hafta kadar akışına bırakırım
Deniz havası kime iyi gelmez hele izmir'de olmayan bi İzmirliyeBizde markete gittik havam değiştir gerçekten şuan çok daha iyiyim sana da iyi gelmiştir
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim saglıkla kucagınıza alın
Hayırlı olsun, süreciniz sağlıkla ilerler umarım ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Bebişe yormak istemiyorum aslında kendimi biraz ona hazırladım ama inşallah öyledirAnladım öyleseyse 10 gün önceden bu kadar belirti olur mu bilemedim. Ama inşallah bebiştir
Ay hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinArkadaşlarım bugünkü beta sonucu 86 çıkmış, yavaş ve sağlıklı büyür inşallah
Bundan sonra 3 gün sonra bir kez daha yapıp sonra bir hafta kadar akışına bırakırım
kamu olmadığı için doktor olur. Raporlular olur ama olan doktor da mutlaka olurCanlar özel hastahaler de haftaya kadar kapalı mı acaba 20 sinde yumurta kontrolüne girmem gerekiyordu
Teşekkür ederim . Umarım doktorum olur. Yarın olmadı bi aramaya çalışırım hastahaneyi.kamu olmadığı için doktor olur. Raporlular olur ama olan doktor da mutlaka olur
12 Haziran da regli oldumGüncel tarihleriniz nedir