• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Kızlar dün devlet hastanesinin acilinde kan testi verdim 2 saate çıkar dediler ama hala e-nabız'a düşmemiş nasıl öğrenebilirim

Ç
bu kadar insan deli gibi takip yapıp tam gününde birlikte olmasına rağmen hamilelik aylar sürebiliyorken, siz üzerine adet olmuşsunuz idrar testlerinizde negatif çıkmış ama yine de sizin hamile olma olasılığınız çok yüksek gibi
Çok haklısın yersiz bir evham farkındayım fakat gercekten elimde degil tek bilmek istedigim iliskiden bu kadar sure sonra kesin sonuc mudur idrar testlerindeki negatiflik

Bilmiyprum ki çok severim ben helikopter böcegini kolyesi falan vardı bi ara bende ilkokul lise yıllarımda hiç çıkarmazdım uğur getirdiğine inanırdım de hikayesi var biçok kişi biliyordur eminim ama bu ların hiçbiri sebep değil yani şuan baktıgımda neden hıckıra hıçkıra ağladım ki acaba diye bende düşünüyorum 😕
Ya kıyamam inşallah içimizden geçen sebeptendir 😍

Benim burcum yengeç yükselenim balık olmasına rağmen böyle duygusallık görmedim kızlar 😅 bu kesin hamilelikten 🤣
Uyuyup uyanıp buraya yazıyorum resmen uyku ilacı içmiş gibiyim. Zaten Hamilelikten değilse ruh hastası olduğumu düşüncem bu kadar belirti olamaz jsjsjsjs

Uyuyup uyanıp buraya yazıyorum resmen uyku ilacı içmiş gibiyim. Zaten Hamilelikten değilse ruh hastası olduğumu düşüncem bu kadar belirti olamaz jsjsjsjs
Sjsjs bende yumurtlamadan 4-5 gün sonra öyleydim sürekli bir belirtim vardı şuan regle 4 gün kala hiçbişey kalmadı 😅

Sjsjs bende yumurtlamadan 4-5 gün sonra öyleydim sürekli bir belirtim vardı şuan regle 4 gün kala hiçbişey kalmadı 😅
Hiiç belli olmuyor canım bazen sıfır belirti bazen dibine kadar belirti bu çok başka bir durum bilim insanlarını göreve çağırıyorum bu araştırılsınn neden böyle 😅

Back