- 26 Şubat 2024
- 1.582
- 1.525
- 48
Sende ne var ne yokayyyy yoksaaaa
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende ne var ne yokayyyy yoksaaaa
Çok haklısın yersiz bir evham farkındayım fakat gercekten elimde degil tek bilmek istedigim iliskiden bu kadar sure sonra kesin sonuc mudur idrar testlerindeki negatiflikbu kadar insan deli gibi takip yapıp tam gününde birlikte olmasına rağmen hamilelik aylar sürebiliyorken, siz üzerine adet olmuşsunuz idrar testlerinizde negatif çıkmış ama yine de sizin hamile olma olasılığınız çok yüksek gibi
Yarın sabah ilk idrarla yapıyım inşallah vardırİdrarda çıkmaz mı acaba bu kadar koyuyken test yaptın mı?
Kuzu bende şuan gögüs hassasiyeti hariç birşey yok oda dokununca çook az var. şişip büyüdüler birde.Sende ne var ne yok![]()
Karşılamıyor evet 600 tl diyince ufak bir şok geçirdimYapılır ama tamamlayıcı sağlık sigortsı karsılamsz
Ya kıyamam inşallah içimizden geçen sebeptendirBilmiyprum ki çok severim ben helikopter böcegini kolyesi falan vardı bi ara bende ilkokul lise yıllarımda hiç çıkarmazdım uğur getirdiğine inanırdım de hikayesi var biçok kişi biliyordur eminim ama bu ların hiçbiri sebep değil yani şuan baktıgımda neden hıckıra hıçkıra ağladım ki acaba diye bende düşünüyorum![]()
Gittiğiniz hastanenin sisteminden bakınKızlar dün devlet hastanesinin acilinde kan testi verdim 2 saate çıkar dediler ama hala e-nabız'a düşmemiş nasıl öğrenebilirim
Hadi bakalım çok garip ya herkeste farklı belirti komboları varKuzu bende şuan gögüs hassasiyeti hariç birşey yok oda dokununca çook az var. şişip büyüdüler birde.
Keşke mesajıma gitmeden önce denk gelseydinizKarşılamıyor evet 600 tl diyince ufak bir şok geçirdim
İnşallah inşallahYa kıyamam inşallah içimizden geçen sebeptendir![]()
Mecbur yaptıracaktım zaten 2000 de deseler, bayram sonrası rahatlarız hastaneler açılıncaKeşke mesajıma gitmeden önce denk gelseydiniz![]()
Ben de esimi ise birakirken aglamaya basladim, neden diye soruyoBenim bu sabah canım test bile yapmak istemedi çok duygusalım hiç keyfim yok zar zor yemek yaptım![]()
Bişey dicem uğur böceği kondu benim de kucağıma ben de ona ağladım yazacaktım sildim sonraAz önce mutfak camına gelen helikopter (yusufçuk)böceğine ağlamakta dahil mi
Benim burcum yengeç yükselenim balık olmasına rağmen böyle duygusallık görmedim kızlarBişey dicem uğur böceği kondu benim de kucağıma ben de ona ağladım yazacaktım sildim sonra![]()
Ben 700 TL bayıldımKarşılamıyor evet 600 tl diyince ufak bir şok geçirdim
Uyuyup uyanıp buraya yazıyorum resmen uyku ilacı içmiş gibiyim. Zaten Hamilelikten değilse ruh hastası olduğumu düşüncem bu kadar belirti olamaz jsjsjsjsBenim burcum yengeç yükselenim balık olmasına rağmen böyle duygusallık görmedim kızlarbu kesin hamilelikten
![]()
Sjsjs bende yumurtlamadan 4-5 gün sonra öyleydim sürekli bir belirtim vardı şuan regle 4 gün kala hiçbişey kalmadıUyuyup uyanıp buraya yazıyorum resmen uyku ilacı içmiş gibiyim. Zaten Hamilelikten değilse ruh hastası olduğumu düşüncem bu kadar belirti olamaz jsjsjsjs
Hiiç belli olmuyor canım bazen sıfır belirti bazen dibine kadar belirti bu çok başka bir durum bilim insanlarını göreve çağırıyorum bu araştırılsınn neden böyleSjsjs bende yumurtlamadan 4-5 gün sonra öyleydim sürekli bir belirtim vardı şuan regle 4 gün kala hiçbişey kalmadı![]()