- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 23
- 31
Merhaba piki görüp silikleştikten sonra mı 1 haftaDoktorumun demesine göre şu 1 hafta çok önemli ilişkiyi bırakma dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba piki görüp silikleştikten sonra mı 1 haftaDoktorumun demesine göre şu 1 hafta çok önemli ilişkiyi bırakma dedi
Cizgi hemen çıktıysa var. Tebrik ederim. Sağlıklı ilerlesin. Yumurtlamadan kaç gün geçti acaba
Ya yerleşme kanamasıymisCanım sen regl oldum dememişmiydin öyle hatırlıyorum. Bunlarda bariz çizgi var hemen kan verrrrr
Az geldi o zaman. Yaa çok mutlu oldum canım sağlıcakla devam eder inşallahYa yerleşme kanamasıymis
canimm silik cizgi goruyorum ben deeeee
ay vallahi umarim bu cizgi gitgide artar canimm
Evet ovulasyon olduğu haftayı iyi değerlendir dediMerhaba piki görüp silikleştikten sonra mı 1 hafta
Peki muayene etti mı görünüyor mu çatlamış mıEvet ovulasyon olduğu haftayı iyi değerlendir dedi
Canım hayırlı olsun, garantiye al kan ver bence hemen
Evet dün muayene etti, çatladı ve istenilen büyüklükte gayet iyi dediPeki muayene etti mı görünüyor mu çatlamış mı
Ay resmen varrrr!!! çoook sevindim canım benim
Anladım çok teşekkür ederimEvet dün muayene etti, çatladı ve istenilen büyüklükte gayet iyi dedi
Rica ederim canıımAnladım çok teşekkür ederim
Ay çok belliiii Evet olabilir genel itibariyle zaten çatladığında akıntı oluyor, bence o gün yumurtan çatlamış olabilirKızlar günaydın, gripten kafam kalkmıyor ama o testi sürünerek de olsa yaptım
Bu sefer early predictorla yaptım ve net çıktı çizgi.
Bir sorum var; daha bat’a 2 gün var, çizginin bu kadar net olması erken döllenme belirtisi olabilir mi? Eğer öyleyse benim o ovu testinde silik gördüğüm ama akıntımın olduğu gün yumurtlamış olma ihtimalim yüksek gibi sanki ne dersiniz?
hayirli olsun canim cok cok sevindm kendime cikmis gibiii <3 masallah allah tamamini erdirsin insallah bu surecinin saglikla guzelceKızlar günaydın, gripten kafam kalkmıyor ama o testi sürünerek de olsa yaptım
Bir sorum var; daha bat’a 2 gün var, çizginin bu kadar net olması erken döllenme belirtisi olabilir mi? Eğer öyleyse benim o ovu testinde silik gördüğüm ama akıntımın olduğu gün yumurtlamış olma ihtimalim yüksek gibi sanki ne dersiniz?
Ayy inanmıyorum kız regl oldum demiştin ya hiç ihtimal vermedim ben. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah canımKizlar birazdan donucem isyerimdeyim.
Evet hamilesin canım artık inandın dimiiii yani evet olabilir ama arada kaç gün vardı canım ikisinin arası ne kadardıKızlar günaydın, gripten kafam kalkmıyor ama o testi sürünerek de olsa yaptım