Tesekkur ederimAllah yardımcın olsun inşallah tutunur bebeğin sana bol şanslar
Uzuldum tatlim ,gecmis olsunMayıs ayında 15 yumurta toplandı, 6 embriyo oluştu. Güzel kızım tutundu hemen fakat kaybettik,kalbi durdu, kromozom anomalisi varmış. Kürtajdan sonraki ilk reglimi bekliyorum. Çok çok çok üzgünüm. Toparlayabilirsem kendimi eylül ayında tekrar deneyeceğiz. Tekrar betahcg beklemek, kese görmeyi beklemek vs çok korkutuyor beni... Benim durumumda olan var mı?
Çok teşekkürler. Buradaki herkes çok destek oldu allah razı olsunUzuldum tatlim ,gecmis olsun
Tabikii çok normal bu zor bi süreç ve o kadar hormon alıyoruz benim eşimde dr a sormuştu gülerken birden ağlamaya başlıyo korkuyorum diye ama dr da ilaçların etkisi geçince herşey normale dönecek endişelenmeyin demişti sadece stres yapmamaya çalış en büyük düşmanımız o bol bol dua et inşallah hayırlı haberler alırsınCok fazl
a
Cok fazla stresyaptim bu sefer bugun tutamadim kendimi agladim sanki aglayinca bisey olcak gibi geliyo ,ama elimde degil sizdede oldumu buna benzer seyler
Bende ikinci denememde kimyasal yaşadım kan pıhtılaşması çıktı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama kaderin önüne geçebilirmiyiz yılmak yıkılmak yok herşeyde bi hayır vardır inşallah son denemen olur ama korku stres olumsuzluktan başka bişey getirmiyor Rabbim yardımcın olsunMayıs ayında 15 yumurta toplandı, 6 embriyo oluştu. Güzel kızım tutundu hemen fakat kaybettik,kalbi durdu, kromozom anomalisi varmış. Kürtajdan sonraki ilk reglimi bekliyorum. Çok çok çok üzgünüm. Toparlayabilirsem kendimi eylül ayında tekrar deneyeceğiz. Tekrar betahcg beklemek, kese görmeyi beklemek vs çok korkutuyor beni... Benim durumumda olan var mı?
Amin hepimizin. Bu sefer kimseye söylemeyeceğim hamile olduğumu. İnsanların tepkisi de çok yıpratıyor insanı. Bebeğim öldü dedim yakın arkadaşıma, ay çok şaşırdım diye mesaj attı.Bende ikinci denememde kimyasal yaşadım kan pıhtılaşması çıktı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama kaderin önüne geçebilirmiyiz yılmak yıkılmak yok herşeyde bi hayır vardır inşallah son denemen olur ama korku stres olumsuzluktan başka bişey getirmiyor Rabbim yardımcın olsun
Bende heterozigot polimorfizmi olarak çıktı canım hamilelik öncesi bişeye gerek yok ama hamile kalırsan iğneye başlayacağız dedi ama ben son transfer için hazırlanmaya başlayınca iğneyede başlayacağım sonrasıda kısmetAmin hepimizin. Bu sefer kimseye söylemeyeceğim hamile olduğumu. İnsanların tepkisi de çok yıpratıyor insanı. Bebeğim öldü dedim yakın arkadaşıma, ay çok şaşırdım diye mesaj attı.
Kan pıhtılaşması için coraspin vermişti bana doktor, senin daha ciddi bir durumun mu var? Trombosit paneli testi yapıldı mı?
Benim lohusalığım daha bitmedi o yüzden test yapılmadı daha. Sadece kızımın sonuçlarını biliyoruz, kromozom anomalisi. Bende bi şey çıkmazsa transfer istiyorum ama zaman geçmiyor. Bekliyoruz bakalımBende heterozigot polimorfizmi olarak çıktı canım hamilelik öncesi bişeye gerek yok ama hamile kalırsan iğneye başlayacağız dedi ama ben son transfer için hazırlanmaya başlayınca iğneyede başlayacağım sonrasıda kısmet
Rabbim sabrını artırsın canımBenim lohusalığım daha bitmedi o yüzden test yapılmadı daha. Sadece kızımın sonuçlarını biliyoruz, kromozom anomalisi. Bende bi şey çıkmazsa transfer istiyorum ama zaman geçmiyor. Bekliyoruz bakalım
AmiiiiinRabbim sabrını artırsın canım
Ben varom zar zor hamile kaldım düşük tehlikesi var diye yattım Kaç zaman sonra kalbi durdu bu ay dondurulmuşla tekrar deniycem bir iki güne regl olurum Rabbim yardımcımız olsunMayıs ayında 15 yumurta toplandı, 6 embriyo oluştu. Güzel kızım tutundu hemen fakat kaybettik,kalbi durdu, kromozom anomalisi varmış. Kürtajdan sonraki ilk reglimi bekliyorum. Çok çok çok üzgünüm. Toparlayabilirsem kendimi eylül ayında tekrar deneyeceğiz. Tekrar betahcg beklemek, kese görmeyi beklemek vs çok korkutuyor beni... Benim durumumda olan var mı?
8 haftalıkken durmuş. Hiç kanama, ağrı vs olmadı. Kendi düşmedi o yüzden kürtaj oldum. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Ben varom zar zor hamile kaldım düşük tehlikesi var diye yattım Kaç zaman sonra kalbi durdu bu ay dondurulmuşla tekrar deniycem bir iki güne regl olurum Rabbim yardımcımız olsun
canım benim adet bugün başladı cumartesi başlıyoruz tedaviye..hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bukez kavuşcaz yavrularımıza..Hayırlısı olsun canım ben taşıtmamaya karar verdim bide tutmazsa onun pişmanlığını yaşamak istemiyorum benimde bat ağustos 18 de 3.denemeye kısmetse başlayacağım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Ayy çok sevindim canım darısı bana inşallah son tedavin olur hayırla gelir meleğinn güzel haberlerini bekliyorumcanım benim adet bugün başladı cumartesi başlıyoruz tedaviye..hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bukez kavuşcaz yavrularımıza..
inşallah canım hayırlısı ile gelsin minikler:) gelişmeleri yazarım burdan :)Ayy çok sevindim canım darısı bana inşallah son tedavin olur hayırla gelir meleğinn güzel haberlerini bekliyorum
Bekliyorum inşallahinşallah canım hayırlısı ile gelsin minikler:) gelişmeleri yazarım burdan :)
Maaşallah sabırlı bekleyişler olsun inşallah pozitif sonuçlanır hayırlı haberler bekliyoruzÇarşamba günü transferim oldu beklemedeyim inş. Güzel sonuçlar alırım
Hepimize Allah yardım etsin bu süreçte
Teşekkür ederim 5 ci gün çift embirio transfer edildi merakla bekliyorum, inş :)Maaşallah sabırlı bekleyişler olsun inşallah pozitif sonuçlanır hayırlı haberler bekliyoruz