Merhaba arkadaslar,tedavide olanlara hayirli sonuc almalarini cani gonulden diliyorum,29 yasindayim ocak 2014 de ilk tup bebek denememde 2 tane iyi kalite embriyo yerlestirildi kimyasal gebelik yasadim 2 ay sonra 3 adet embriyo yerlestirildi 1 inin kalitesi iyi degildi rahimde inceydi transfer sirasinda
( 6.7 mis ) doktor pek ic acici konusmadi 12 gun sonra test sonucum inanilmaz yuksek cikti 3ude tutmustu,kalpleri atiyordu 3 yle devam edemiycegimi soyledi gittigim 5 doktor,surekli kusmalar mide bulantilari halsizlik kalp carpintisi dayanamadim 3 aylik oldugunda birini sonlandirdik hersey yolundaydi vijdanim disinda,5.ayimda bitmisti artik sikintilarim bitti karnim buyudu riskde kalmamisti taki bi sabah uyandigimda camasirimda islaklik hissedene kadar hemen doktorumu aradim,onemli degildir yinede gel bakalim icin rahat etsin dedi,gittim baktikki bebegin suyuydu gelen acil devlet hastanesine sevk etti belki doguma kadar yatabilirsin dedi gittigimde rahim 4 cm acilmisti 4 gun hastanede yattim igneler serumlar,4 .gunun sabahi suyum azar azar geldi ve sirtimdan belime dogru giren agrilarla sabah etmistim,doktora agrim var dedigimde alttan muayene etti ve tam acilma olmus dogum yapiyosun dedi ve acil dogumhaneye aldilar 21 haftalik ikiz bebeklerimi suni sanciyla sabah 8.30 da girdigim dogumhaneden 2. Gibi ciktigimda kaybetmistim ..suan 15 gunluk lohusayim..