Haziran,Temmuz,Ağustos,Eylül tüp bebek(sıfırdan)yada dondurulmuş embriyo transferi yaptıracaklar...

Teşekkür ederim 5 ci gün çift embirio transfer edildi merakla bekliyorum, inş :)
Ne güzel 5.gün olunca sonucuda erken alırsın belirtilere hiç takılma başka şeylerle meşgul olmaya çalış inşallah hayırla pozitif olur darısı benim gibi transfer gününü bekleyenlere inşallah

Merhabalar. Benimde 10.08.2015 tatihinde transferim oldu. Bugun 5. Gun ve progestron ve e2 tahlillerime baktir. Rabbim butun herkese saglikli hayirli evlat nasip etsinn.

te
inşallah tutar ve sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım. şimdiden geçmiş olsun yumurta toplama işlemi için :)[/teşekkür ederimm çok ağrım vardı yumurtalar iyice sıkıştırdı sanırım opü sonrası yine çok ağrım var. çok eziyetli bir iş inşallah karşılığını alırız

merhabalar.. tedaviye başlayanlar ve sonuç bekleyenler hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah. :)
benim temmuz başında opu olmadan tedavi kesildi çünkü aşırı yumurta gelişti ve ohss riski çok fazlaydı bu yüzden bu ay başlıyorum tekrar. çarşamba günü randevum var inş. hayırlısıyla bu sefer tamamlayabilirim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. zor ve sabır gerektiren bir süreç. Ama inanıyorum olucak inş. sizde inanın sakın vazgeçmeyin umut etmeden olmaz dimi Hoppa:21:

MRB BENDE UZUN ZAMANDIR HASRETLE BEKLEYENLERDENİM RAMAZANDA TÜP BEBEĞE BAŞLADIK RAHİM İNCE DİYE TRANSFER OLMADI ALLAH KISMET EDERSE BU AY DONMUŞLARLA YAPICAZ BUGÜN ADET GÖRDÜM ESTRAFEMLE TEBOKAN VERDI DOKTORUM RAHIM KALINLASIRSA DENIYCEZ ÖYLE BİR HEYECAN KORKU SABIRSIZLIK UMUT MUTLULUK VARKİ SORMAYIN ACABA RABBİM NASİP EDECEKMİ

Hoşgeldiniz kızlar Rabbim emeklerinizin karşılığını versin süreçlerinizide paylaşırsanız sevinirim hepimiz için kolaylıklar diliyorum:KK68:

Merhaba arkadaslar,tedavide olanlara hayirli sonuc almalarini cani gonulden diliyorum,29 yasindayim ocak 2014 de ilk tup bebek denememde 2 tane iyi kalite embriyo yerlestirildi kimyasal gebelik yasadim 2 ay sonra 3 adet embriyo yerlestirildi 1 inin kalitesi iyi degildi rahimde inceydi transfer sirasinda
( 6.7 mis ) doktor pek ic acici konusmadi 12 gun sonra test sonucum inanilmaz yuksek cikti 3ude tutmustu,kalpleri atiyordu 3 yle devam edemiycegimi soyledi gittigim 5 doktor,surekli kusmalar mide bulantilari halsizlik kalp carpintisi dayanamadim 3 aylik oldugunda birini sonlandirdik hersey yolundaydi vijdanim disinda,5.ayimda bitmisti artik sikintilarim bitti karnim buyudu riskde kalmamisti taki bi sabah uyandigimda camasirimda islaklik hissedene kadar hemen doktorumu aradim,onemli degildir yinede gel bakalim icin rahat etsin dedi,gittim baktikki bebegin suyuydu gelen acil devlet hastanesine sevk etti belki doguma kadar yatabilirsin dedi gittigimde rahim 4 cm acilmisti 4 gun hastanede yattim igneler serumlar,4 .gunun sabahi suyum azar azar geldi ve sirtimdan belime dogru giren agrilarla sabah etmistim,doktora agrim var dedigimde alttan muayene etti ve tam acilma olmus dogum yapiyosun dedi ve acil dogumhaneye aldilar 21 haftalik ikiz bebeklerimi suni sanciyla sabah 8.30 da girdigim dogumhaneden 2. Gibi ciktigimda kaybetmistim ..suan 15 gunluk lohusayim..

Merhaba arkadaslar,tedavide olanlara hayirli sonuc almalarini cani gonulden diliyorum,29 yasindayim ocak 2014 de ilk tup bebek denememde 2 tane iyi kalite embriyo yerlestirildi kimyasal gebelik yasadim 2 ay sonra 3 adet embriyo yerlestirildi 1 inin kalitesi iyi degildi rahimde inceydi transfer sirasinda
( 6.7 mis ) doktor pek ic acici konusmadi 12 gun sonra test sonucum inanilmaz yuksek cikti 3ude tutmustu,kalpleri atiyordu 3 yle devam edemiycegimi soyledi gittigim 5 doktor,surekli kusmalar mide bulantilari halsizlik kalp carpintisi dayanamadim 3 aylik oldugunda birini sonlandirdik hersey yolundaydi vijdanim disinda,5.ayimda bitmisti artik sikintilarim bitti karnim buyudu riskde kalmamisti taki bi sabah uyandigimda camasirimda islaklik hissedene kadar hemen doktorumu aradim,onemli degildir yinede gel bakalim icin rahat etsin dedi,gittim baktikki bebegin suyuydu gelen acil devlet hastanesine sevk etti belki doguma kadar yatabilirsin dedi gittigimde rahim 4 cm acilmisti 4 gun hastanede yattim igneler serumlar,4 .gunun sabahi suyum azar azar geldi ve sirtimdan belime dogru giren agrilarla sabah etmistim,doktora agrim var dedigimde alttan muayene etti ve tam acilma olmus dogum yapiyosun dedi ve acil dogumhaneye aldilar 21 haftalik ikiz bebeklerimi suni sanciyla sabah 8.30 da girdigim dogumhaneden 2. Gibi ciktigimda kaybetmistim ..suan 15 gunluk lohusayim..
Başın sağolsun... Lohusalık bitince vücut rahatlıyor neyse ki, fakat mutlaka psikolojik destek al arkadaşım. Bu zor günlerin üstesinden tek başına gelmek zorunda değilsin. Çok zor bir şey yaşıyoruz bebeklerini kaybedenler olarak, madem tıp yardımcı olacak niye yararlanmayalım? Ben de kızımı kaybettim kromozom anomalisinden. "Maalesef bebeğimi kaybettim" başlığında birbirimize destek oluyoruz, sen de gel istersen

Ne kadar zor Rabbim sabrını artırsın bende kimyasal gebelik yaşadım şimdi tekrar denemek için adeti bekliyorum inşallah böyle acılar yaşatmasın Allahım kimseye

TEDAVİLER NASIL GİDİYOR ARKADAŞLAR RAHİM İNCELİĞİ İÇİN İLAÇ KULLANAN VARMI TRANSFER OLANLAR KAÇINCI GÜN TANSFER OLDU PAYLAŞIRMISINIZ

TEDAVİLER NASIL GİDİYOR ARKADAŞLAR RAHİM İNCELİĞİ İÇİN İLAÇ KULLANAN VARMI TRANSFER OLANLAR KAÇINCI GÜN TANSFER OLDU PAYLAŞIRMISINIZ
Ben ilaçlara başlayacağım ayın 6-7'si gibi regl bekliyorum :) ilki öldüğü için korkunç gerginim bunlara da bir şey olacak diye... Sakin kalmaya çalışıyorum :)) senin nasıl gidiyor?

X