- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bılgısayar bayagı kastı benım sayfayı ıkı saatte guncellıyor.oyuzden gec yazıyorum.
edammm ben bugun dr. agıttım.yumurtam yenı catlamıs ve bugun 18. gunum.dun yada bugun catlamıs dedı hala sıvı var dedı.yanı yumurtam hala canlıymıs.sabah calısma yapmıstık ıste.bakalım tutacakmı.zor dıyorum ama rabbım ıstedıkten sonra
edamm gelcek degılmı yumurtlamayı kacırmazsınız heralde.
kuş ben buralardayım da 2 gündür birbirimizi yalnız bıraktık.
bu gidişle edayla biz daha çok yumurtalarızkaydirigubbakcemile3
canım bızım bu sabah sondu.esım pzt sabah sperm testı vercek en az 3 gunluk prhız gerek.varıkosel var ya capadakı bır docentın muayenehanesıne gıtcek mauyene olcak bakalım.gecen haftada devlet hastanesıne gıttı.o dr. da amelıyat demıs.bu yaz olcak amelıyat .o yuzden zor dıyorum.bu dr. da amelıyat dıycek yuzde yuz
canım bızım bu sabah sondu.esım pzt sabah sperm testı vercek en az 3 gunluk prhız gerek.varıkosel var ya capadakı bır docentın muayenehanesıne gıtcek mauyene olcak bakalım.gecen haftada devlet hastanesıne gıttı.o dr. da amelıyat demıs.bu yaz olcak amelıyat .o yuzden zor dıyorum.bu dr. da amelıyat dıycek yuzde yuz
edacım gorev halınde esıne dur bes dakıka o ısı bıtırelım oyle gıt dıyceksın ayyy halımıze bak yaakaydirigubbakcemile3
sagol karatscım ınsallah.zaten amelıyat duzelsın dıye yapılıyor.ve varıkosel amelıyatından sonra cok kısı hamıle kalmıs.erkek ınfertılıtesı bolumunde varıkosel amelıyatından sonra hamılekalanlar dıye bır topık var.nerdeyse % 90 ı hamıle kalmıs.degerlerı dusuk cıkmadı esımın.bu ay yıne yaptrcaz bakalım nasıl cıkıcak.amelıyat olsunda varıkosel sorunu kalmasın dedık.