Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilahi ponispon :):)
hiç güleceği yoktu. artık neden medet umacağımızı şaşırır olduk. inş 4 vakit dediği 4 güne işarettir. 4 gün içinde duyarsın hamile olduğunu :):):)
ktg den haber varmı acaba.inşallah guzel haberler alırız
bende bugun dr. a gıttım.benım dr. yoktu baska bayan vardı.o hep yogun oluyordu.ıyı bır dr. heralde.ona gıttım baktı.folıkul gorunmuyor catlamıs dedı.ama sıvı var yenı catlamıs dedı.yanı kızlar bu sıvının gorunmesı demek yumurtanın hala canlı durdugu anlamına gelıyor.dunde catlasa bugunde catlasa sabah calıstık.inşallah tutar .ama rabbım saglıklı versın ınsallah.
slm kızlar.denızcım benım goguslerım acımaz o yuzden ne desem yalan olur.ama goguslerın adet zamanı gıbı mı yoksa daha farklı mı acıyr.cunku goguslerın acıma nedenlerınden bırıde hamılelık canım.gunun geldıyse test yapmayı dusunmuyormusun.ayyyy hadı ınsallah.bı hamıs lazım artık bu topıge.gerısı gelsın snra
ktg den haber
mrb arkadaslar. bende topiğinize yeni katıldım. umarım benide aranıza alırsınız. benim sorunum 1 yıldır bebeğimin olmaması. rahim filmi falan cekilmedim. doktorum klomen falanda vermedi. yaptığı bişey yok acıkcası. eşimdede hareketlilik sınırda. sayı 28 milyon.pek sorun yok dendi. morfolojide 13.bendeki asıl sorun doktora göre sorun değil ama yumurtlama kanamsı yaşıyorum. her adetin 14 yada 15. günü az kanamm oluyor ve doktorum o günleri değerlendir diyor. bu sorunu yasayan duydum kolay kolay cocuğu olmamış. bu konuda bilginiz varmı
Klomen ne oluyor? 1 yıl oldusa sen de doktora danış. İncelesinler bence. Zate 1 yıl süre!
Hoş geldin topiğimize.
AYSECEE sen doktora gitmişin zate. Devam edin mi dedi. Yumurta takibi gibi bişi istemedi mi? Eşinde de sorun yoksa belki yumurtlama günlerine mi dikkat etmediniz acaba. Adet bitiminde diğer adet başlangıcına kadar gün aşırı ilişki öneriorlar. Çoğu zaman bunu yaptınız mı? Belki ondandır..Denk gelmemiştir belki de yumurta ve sperm..
Hayırlısı olsun canım. Folikül ne!? Sen elinden geleni yaptın. Denk gelmişlerdir umarım! Demek adetin 17-18 günü bile şans var. Biz çift çizgiyi görünce hemen o gün ya da ertesi günü die düşünüoruz ya! O zaman yumrtlama olcak oldu ama ne zaman çatlıcak. Hatta 12-24 saat yumrtlıcaksın denio ya çift çizgiden sonra bi de onun çatlama zamanını düşünürsek iş uzuo. Belki de çalışmalar bitti die bitirioruz dikkat etmioruz kaçırıoruz da olabilir.