aysecee canım hosgeldın.1 yıl beklemenın ne geregı var.dr .lar der sen oyle demeyen bır dr. bulmalısın en basta sonra sanırım sende egıtımcısıın.bılıyrsunkı bızım ozel hastaneye gıtme sansımız var.ben ozele gıttım daha 2. denememızden sonra.benım 2 ay bebegım olmadı.butun tetkıklerı yaptrmak ıstıyorum dedım.içm rahat etsın dıye.zaten ozelde hayır demezler.once hormon testlerımı yaptrdım.sonra esım urologa gıttı.dr. muayene ettı esımı.testıslerde varıkosel tespıt ettı.sperm testı yaptrdı sınırda cıktı.yanı kotu degıldı.ama varıkosel zamanla dusurebılır dedı.su an ıcın normal yollada bebek olur dedı.ama bız amelıyat dusunuyoruz.sonra ben bırde rahım fılmı cektrdım.dr.a falanda sormadım.gıttım bı fılm ceken yere cektrdım.o da temız cıktı.bırde yumurta takıbı yaptrayım acaba yumurtam catlıyormu dedım.bırde takıbe gıttım.catlıyormus.ama erken ama gec.catlıyor ya bunu da ogrendım ıyı oldu.esım bu arada hormon testlerınıde yaptrdı.hormnları da normal cıktı.sımdı en azından dusunmuyorum bısı varmı dıye.ben cok evhamlıyımdr.artık kafama bıle takmıyrum.herseyı ogrendım ıcım rahatladı.yanı canım bence sen kendın ıstyceksın.dr. lardan beklemıyceksın.ınsallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın bebısını kucagınada alırsın