hazel git bence . İlerde böle ihtimaller olacaksa şaşırmazsın, şaşırmaız. ben de adet olursaam gidim bi sorim bişe yapmak gerkir mi. gerçi kadın doğumcu gayet geniş siz deneyin sadece dedi bişi de yapalım demedi. anlamıorum gebelik düşünen her kadının kont. den geçmesi gerekio denio bi de.
canım bılıyorsun ben butun tetkıklerımı yaptrdım.ne kıst var ne bısı.rahım fılmı cektrdım.tupler acık cıktı.rahım cok guzel tertemız dedı.hormon testlerım gayet ıyı cıktı.sorunum yk benım.ama ılk defa bal-tarcın-corekotu uyguladım.onun yan etkısı olabılırmı ki yumurtlamanın gecıkmesı.ama cızgım sılıklesmeye baslamıs.heralde bugun catladı.yarınkı atesıme bakıcam yıne
silik çıktısa çatlamıştır artık. Y ada çatlıcaktı. baya oldu adetten sonra sen de geç adet aralığı yok ya yarın akşa mıda değerlendirin . sonra adete kadar 2-3 günde bi yapın!
ben de de adet belirtilerini önceden hissedrim. öle bişiler var gibi ama. yunurtlamayla ilgili de olabilir. yediklerimle de ya da gebelik le de . oofff ya her daim beklemek gerekio işte.
günlerde akıo. of offffffff..
canım 14. gunumde ıkı cızgı aynı koyuluktaydı.ondan sonra yapmadım test.bugun 17. gunumde yaptım ama ıkıncı cızgım bayagı belırgındı ama aynı koyulukta degıldı.yanı 14. gunden 1 gun oncekı gıbıydı
kızlarrr herkese hayırlı kandiller diliyorummm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?