Ben de 2 tl ya geblik testi almıştım.5 tl olan da var bazı eczanelerde.markasına dikkat edim bari bundan sonra.Ayrıca elimde One Step ile Wondfo marka ovulasyon ve gebelik testlerinden var.Bunlar nası acaba.
Bi de kızlar testi doğru yapıo musunz . O da önemli bu testlerden önce sıvı almamak gerçekten önemli sanırım. Ovulasyon testinde bizzat denedim bunu..Belki öle bişiler olmuştur sizde de.Bilemiorum siz diğer markalarla da kıyaslmışsınızdır belkim..
bişey daha sorucam arkadaşlar şimdi benim hcg değerim 0.100 çıktı normalde sıfırmı çıkması gerekiyor birde bu ay için hala umutlanmalımıyım
certaın markayla ılgılı topık actım.barı baskaları almasın dıye.çok kızdım o markaya zaten sınırlıyım kafamı bozmayınnnnsempatiksalakcinnilmaz
alsanaalsanasmilekötükedihüso
bişey daha sorucam arkadaşlar şimdi benim hcg değerim 0.100 çıktı normalde sıfırmı çıkması gerekiyor birde bu ay için hala umutlanmalımıyım
Bu hormon 0-5 arası olmalıymış zate. 5 in üstünde olursa gebelik belirtisi olurmuş. Düşünün o da belirti! Kesine yakındır ama..
yani canım anlamadım ben sımdı gebelık var demekmı yok demekmıbilmiyorumkismile
ilk deneme o yüzden bu kadar bilgisiz ve meraklıyım.ilk denememde hemen olacak zannediyordum ama olmuyormuş malesef
edammm slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?