Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarısheker, sende hamilelik belirtisi oldu mu?guclubacismileponispon
gerçekten aksiliklerle dolu berbat bi gün geçirmişsin canım ama güçlü ve sakin ol lütfen aynılarını geçen ayda ben yaşadım.tam heralde bizde bişeyy var olmucak diye karamsarlığa kapılmıştımki mucize oluverdi.sende sabret dualarımız seninle
hazel naber canım? nasıl durumlar
sagol canım i olmaya calısıyorum.dun asamdan berı oyle pessimistimki bunalımda gıbı hıssedıyorum.agladım agladım gece 1e kadar.sankı sinir krızı gecrdım.ck ıcıme attım heralde.kımseye anlatamayınca doldum ve patladım sanırım.bugun bıraz daha ıyıyım.ama hala dokunsalar aglıycak durumdayım.bılmıyorum allah sonumuzu hayır etsın ama bıraz daha bebıs gelmezse kafayı yemezsem ıyıdır
ponispon catlatma ignesimi oldun canımmm eger olduysan ignenin etkisi cok oldugu için idrar teslerinde pozitif sonuç verebiliyormuş
guclubacismileponispon
gerçekten aksiliklerle dolu berbat bi gün geçirmişsin canım ama güçlü ve sakin ol lütfen aynılarını geçen ayda ben yaşadım.tam heralde bizde bişeyy var olmucak diye karamsarlığa kapılmıştımki mucize oluverdi.sende sabret dualarımız seninle
ponısponcum cok uzuldum vede sasırdım.nasılolur ıdrarda cıkarda kanda cıkmaz.hemde ıkı defa ıdrar testınde ıkı cızgı cıkıyor kanda cıkmıyor.ya arayıp sıkayet etmek lazım.bırcok yerde ıdrar testlerı yanlıs negatıf sonuc verebılırler ama yanlıs pozıtıf vermezler yazıyordu.gercı ben de gecen ay test yaptım.ılk yarım saat tek cızgıydı.sonra rengı kızardı bozardı sılık ıkıncı cızgı cıktı.ama regl oldum 3-4 saat snra.nasıl moralım bozuldu.nıye oyle cıktı dıye.testının markası neydı canım.benımkı certain diye bır marka.bır dahada onu almam.ama bellı de olmaz belkı erken dıye cıkmamıstr kanda.bekle ve reglın gecerse yıne yaptrrsın bellımı olur.
hazel canım kimse Rabbimden daha iyi bilemez bazen şer gördüğümüz şeylerde öyle büyük hayırlar oluyorki zaman geçince üstünden daha iyi anlıyoruz sonrasında iyiki olmamış diyoruz.zamanı gelmemiştir bebişin hayırlı zamanda gelsin sadece hayırlısını iste Allahtan o neylerse güzel eyler gönlünü rahat tut gelcek en kısa zamanda buna yürekten inanıyorum.daha önceki sayfaları okumadım neden ağladın adetmi oldun bak unutma her adet döneminde bir dahaki ayın yumurtaları seçilirmiş sakin olki en güzel yumurtalar gelsin
tam üstüne bastın hazelcim benimkide certain ikiside aynı markaydı internete baktım kendi sitesi yok köroğlu diye bir firma bende almam bidaha valla.eczaneye götürsem anlatsam durumu onlar bişey yaparlarmı acaba firmaya ulaşabilirlermi.ama bnim ilk 10 dk da çıktı ikinci çizgi ama silikti tabi prospektüsündede silik çizgi hamile demek diyor off off ne zor işlermiş bunlar
sagol canım allah razı olsun.ne guzel seyler yazmıssın.hayır tam yumurtlama donemım.bılmıyorum buyuk bır patlama yasadım.hanı o dakıkada ölsem kanım akmazdı.cok dolmusum.oyle bır agladımkı.neden hıc bılmıyorum.evet her ıste hayır vadr.cok dua edıyorum.ama olmuyor.vardr bır zamanı ama gonlume dınletemıyorum.ben ne ıstesem hemen olmaz.ısyan etmemeye calısıyrum ama ınsanız sonucta.zayıf olabılıyoruz bazı zamanlar.bazen kendımızı koyverdıgımız oluyor.ama hayatımda hıc bu kadar caresızce agladıgımı hatrlamıyorum.umutsuzum .bıtkınım.bu bebek sı hıc yaramadı banasenağlama
hayır canım hiç bir tedavim yok
tuzlu ayran içtim uyudum biraz şimdi iyiyim eşime anlatırken güçlük çektim bugün onun işyerine gidip süpriz yapacaktım hatta dün söyledim yarın seni ziyaret edicem diye canım benim normalde hep uyarır beni ceza yersen sana kızarım falan diye niye ceza yedin bile demedi tahlil sonucuna çok üzüldü oda dakkada bir arayıp iyimisin geleyimmi akşam yaparız bebişimizi sen üzülme diye avutuyo beni canım kocacım benim.sen nasıl öğrendin hamileliğini adetin geçmişmiydi
tam üstüne bastın hazelcim benimkide certain ikiside aynı markaydı internete baktım kendi sitesi yok köroğlu diye bir firma bende almam bidaha valla.eczaneye götürsem anlatsam durumu onlar bişey yaparlarmı acaba firmaya ulaşabilirlermi.ama bnim ilk 10 dk da çıktı ikinci çizgi ama silikti tabi prospektüsündede silik çizgi hamile demek diyor off off ne zor işlermiş bunlar