BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
Günü geçen arkadaşlar
HAZİRANDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ UMUT EDENLER :lepi:
ktg.............18 Haziran
denizxx........19 Haziran
truf------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
aysu87------21 Haziran
ponispon--------21 Haziran:Saruboceq:
nurberra-------23 Haziran
yasekase---------26 Haziran
tırtılkurabiye----26 Haziran
tugok-----26 Haziran
hazel82-------27 Haziran
ozlemyalcinkaya----28 haziran
biozard------28 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran
:lepi:HAZİRAN HAMİŞLERİMİZ:lepi:
sarısheker..........::CüvCüv:
TEMMUZDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ UMUT EDENLER :lepi:
nisa-86-----1 Temmuz
karats--------2 Temmuz
lithium84--------3 Temmuz
suyasem--------4 Temmuz
nurten34--------5 Temmuz
d_kupcu-----------6 Temmuz
mse121822.......6 Temmuz
edamm------------8 Temmuz
darkangellove58-------8 Temmuz
guzel83------10 Temmuz
aynen yaa ılk denemede olcak sanmıstık :roflol:klava: ayyyy ne cahıllık.hatta hasbel kader bu sıteye gırdım google dan.esıme dedımkı.hemen cocugu olmayanlar varmıs allah allah.dedım.hemen olmayabılıyormus dedım.yaaa ne cahıl yasamısım beee
ayyy kızlar bır cahıllıgımden daha bahsedeyım gulersınız belkı ama bız 3 yıldır hep prezervatıfle korunduk.hıc bır kere bıle kullanmamazlık etmedık.sonra ben korunmayı bırakınca.hanı bosalmadan sonra ayaga kalkınca menı dısarı akıyor yaa bı kısmı.ben cok korkmustum bende bısımı var dıye.butun menının ıcerde kalıcagını sanıyorum.acaba rahmım mı genıs de dısarı cıkıyor dıye esıme sorup durmustum.sonra cocugu olan arkadaslara sormustum onlarda normal demıstı:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
Günü geçen arkadaşlar
HAZİRANDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ UMUT EDENLER :lepi:
ktg.............18 Haziran
denizxx........19 Haziran
truf------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
aysu87------21 Haziran
ponispon--------21 Haziran:Saruboceq:
nurberra-------23 Haziran
yasekase---------26 Haziran
tırtılkurabiye----26 Haziran
tugok-----26 Haziran
hazel82-------27 Haziran
ozlemyalcinkaya----28 haziran
biozard------28 Haziran
faran------------29 Haziran
firstheaven----29 Haziran
:lepi:HAZİRAN HAMİŞLERİMİZ:lepi:
sarısheker..........::CüvCüv:
TEMMUZDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ UMUT EDENLER :lepi:
nisa-86-----1 Temmuz
karats--------2 Temmuz
lithium84--------3 Temmuz
suyasem--------4 Temmuz
nurten34--------5 Temmuz
d_kupcu-----------6 Temmuz
mse121822.......6 Temmuz
edamm------------8 Temmuz
darkangellove58-------8 Temmuz
guzel83------10 Temmuz
sevgili arkadaşlarım emeklerinize sağlık ancak nasıl bulursunuz bilmem ama bence isim listesinin hpsi aynı renk olsun böyle çok göz alıyor ve isimler çok okunaklı görünmüyor
sevgili arkadaşlarım emeklerinize sağlık ancak nasıl bulursunuz bilmem ama bence isim listesinin hpsi aynı renk olsun böyle çok göz alıyor ve isimler çok okunaklı görünmüyor
Benim için farketmez canım. Becerebilirsem arada ben de güncellemeye çalışıcam..
Kızlar aklıma takıldı. Yumurtlama döneminde karında hafif bir şişlik olması gerekir mi? Tahmini böle şeler var mıdır? Ne bilim elleyince bakınca falan! Bu yumurtanın i i olduna işaret midir* Ya da öle bi şi belli olmaz mı* Öle aklıma geldi ben de kafamdan bişiler çıkarıorum işte..
canım bende şişkinlik oluyor hergün yeni bir şey keşfediyoruz bende aylarca elime jel gibi gelenlastik gibi uzayan akıntının yumurtlama akıntısı olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim bide benim bir çocuğumda var yani.herkeste başka başka olur diye düşünüyorum
hamileler listesine alınmıştım bile ama malesef bugün kan testi yaptırdım 0.100 hamile değilimöfff ne kadarda ümitlenmiştim demekki neymiş testteki çift çizgiye inanılmayacakmış öff ya çok kötü bir günnnnnmafoldumben
aynen yaa ılk denemede olcak sanmıstık :roflol:klava: ayyyy ne cahıllık.hatta hasbel kader bu sıteye gırdım google dan.esıme dedımkı.hemen cocugu olmayanlar varmıs allah allah.dedım.hemen olmayabılıyormus dedım.yaaa ne cahıl yasamısım beee
ayyy kızlar bır cahıllıgımden daha bahsedeyım gulersınız belkı ama bız 3 yıldır hep prezervatıfle korunduk.hıc bır kere bıle kullanmamazlık etmedık.sonra ben korunmayı bırakınca.hanı bosalmadan sonra ayaga kalkınca menı dısarı akıyor yaa bı kısmı.ben cok korkmustum bende bısımı var dıye.butun menının ıcerde kalıcagını sanıyorum.acaba rahmım mı genıs de dısarı cıkıyor dıye esıme sorup durmustum.sonra cocugu olan arkadaslara sormustum onlarda normal demıstı:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?