- Emoji Skoru
- 199
- Puanlar
- 163
aysucum evt ya büyüdü paşam
akşam uykularımız düzene girdi diyebilirim tabi ben derim o bozar bilemiceminşallah böyle gider
saat akşam 8 gibi yatıyo sonra emmelere kalkıyoruz çok şükür 3 kere falan gece tabi emzirip yatırıyorum :)sabah 6dada kalkış:)bi süre oyalanaıyoruz sonra uykusu geliyo ama gün içinde çok kısa aralıklarla uyuyo cnm hihihih kuş gibi Allah hepsine sağlık versin sen nasılsın cnm oğlun nasıl emiyo değilmi aysucum bizim şubat topiğinde kızlar yazmışlardı aklında olsun mantarda çok süt yapıyomuş denenmiş yani:) bende dün akşam yemiştim sanırım etkili :nazar : bol sütlü bol gülücüklü huzurlu günler cnm
maşallah cnm paşana.inşallah bizimkininde uykusu düzene girer.şimdilik çok saçma bi uyku düzenimiz var.ama bunada şükür en azından uyuyo.ya geceleri hiç uyumasaydı.
mantarda aldım cnm ama hala yapamadım.bu akşam denicem mutlaka.sanada bol sütlğ huzurlu mutlu günler cnm.
Kızlar 75 lik şeker yükleme normal çıktı.
Artıkın 75 lik yapıolarmış.
Bi iştahım açık ki sormayın.
Öle aman aman mide bulantım olmadı başından beri.
Gebeliğimin ilk zamanlarında 15 gün gibi iştahım kesilmişti.
Cnm bişi yemek istemiodu.
Şimdi maşallah ben de oğlumda i i yiz bu konuda.
Doktor da i i şeler söledi.
Hayırlısı kızlar Allah ın izniylen böle devam eder umarım.
Sonunda minik oğlumu kucağıma alırım..
Topiğimiz çoook uğurlu geldi hepimize.
Gebe haberleri, doğum haberleri.
İnşallah da böle devam eder kızlar..
Öpüroum hepicinizi..
Sağlıklan kalın..
cnm çok sevindim şekerin çıkmamasına.çok zor bişi gerçekten rabbim kimseye vermesin.bende yaşadım biliyosun.
arkadaşlar hamilelikten önce hangi testler yapılıyor bana yardımcı olurmusunuz
cnm valla hiç hatırlamıyorum.ama kan sayımı tsh ve kızamıkçık yaptırmıştım sanırım ben bunları hatırlıyorum.