hahahah çok hoşsun özlem yaslm annişler ve anne adayları iyi bayramlar....kızlar çok yoğunum bu aralar....oğluşumun ilk inci gibi dişi çıktı şimdide yanındaki çıkmaya çalışıyo offf çok yorucu bir süreç gerçi çok şükür sadece mızmızlandı ishal falan olmadı sonra evimizi aldık...hıdrellezde gül ağacının altına gömdüğüm dileğimde ki aynı ev inanamadım görünce çok güzel çok şükür bayram geçsin krediye başvurucaz hemen tapu derken inşallah yeni dönemde kendi evimizde olucaz..sonra anneme kırgındım konuştum meğer hiç farkında değilmiş çok üzüldü beni üzdüğü için binlerce kez özür diledi ben sana nasıl kıyarım kıymetlimsin sen benim hayata bağlanma sebebimdin sen olmasan ben onca şeye katlanamazdım hiç dedi...sonra geline neden baktığını anlattı bu kız kilo alıcam diye hiç bişey yemedi hamileliği boyunca hatta süt yoğurt bunlarda dahil ve yeğen,m çok küçük doğdu tabiki..küçük diye annesi kabullenemiyormuş ben niye 2700 gr doğurdum diyomuş bebeğini kızını 3 haftalık oldu hala kucağına almamış anne sevgisinden mahrum kaldı canım benim...annemde ona bakıyormuş...ben üzülmeyim diye anlatmamış...şimdi herşey çok güzel çok şükür yarın da inşallah görevlendirme için başvuracam ve ömrümde ilk kez birinden yardım istedim Rabbim affetsin inşallah kimsenin hakkına girmem...hepiniz Allah'a emanet olun bebişlerinizi çok öpüyorum..haaa teyzeleri unutmadan size oğlumun ilk aşk hikayesini anlatayım...biz emlekçıyı beklerken sitenin bahçesinde 6 aylık bir kız bebeği bakıcısı parka götürüyoordu durdu biraz konuştuk derken bir baktık bunlar arabalrından elleşmeye başlamışlar benim oğlan kızın bacağını tutuyo kız kolunu tutuyo ve birbirlerine heee hheeeee bumm bummm diyolar gülümsüyorlar..sonra bakıcısı korktu kızı çizer diye ayırmaya çalıştı yok sıkı sıkı tutmuşlar oyuncakla dikkatlerini dağıttıkta ancak ayırabildik
...ayrıca ek gıdalara başladık ve yoğurdu hiç sevmedik diğerlerini az çok yiyoruz ama
eviniz hayırlı olsun bu arada cnm sağlıkla oturun inş bizde nasip olursa 2 3 ay sonra kendi evimize geçicez bende sürekli gidip bakıyorum evime hayırlısıyla bi bitsede taşınsam diye bekliyorum Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin aşk hikayenizede bayıldım bu arada maaşallah kuzuna dişide çıkmış bnm oğlumda daha bişi yok ama huzursuzluklar ateş var yavrumda çok yüksek değil çok şükür ama hep sıcak gün aşırı yıkıyorum bende rahatlayıp yatıyo banyodan sonra bizimkide yoğurdu seviyo teyzesi ama diğerleriyle arası pek ii değilsağlıklı olsunlarda kilosu çok olmasada olur buarda gelininiz sanırımdlohusa depresyonuna girmiş ya Allah yarıdm etsin olan minik meleğe oluyo işte yavrum bnm kıyamam ona yaa neyse o da düzelir inş öptüm sizi aeolun cnmm