kızlar Allahıma sonsuz sukurler olsun ki bende sonunda yavruma ,ogluma,KUZEY'ime kavustum,
bebegım21 aralıkta sezeryanla ozel gazıosmanpasa hastanesınde dunyaya gelecektı,sabah 5 bucukta kalkıp 6 da yola cıkarız 2 saat yol surer,8 gıbı hastanede oluruz,kan tahlılı yapılır ve 9 da da sezeryana alınırım dıye konustuk dr.la.
o gece yani 21 aralıgın gecesı 4 te wc ye kalktım ve yattım,pıt dıye bır ses duydum.Allah allahh ne oldukı dedım ,bebek plesantadan mı ayrıldı dedım ıcıme kusku dustu,ama bebegım hareket edıyordu uyku tutmadı,yarım saat sonra bırdaha wc ye gıdeyımde uyuyayım dedım.bır gıttım hafıf pembe kanla karısık su gelıyor.hemen annemı,esımı falan kaldrdım suyum geldı dıye,apar topar 5 te evden cıktık,2 saatlık yolu 1 saatte gıttık,ama mahvoldum suyum gıdıyor bebek oksıjensız kalırsa dıye,sabah 6 da hastanedeydık.dr.u aradım.hemen hastaneye gıdın demıstı zaten.hemsıere bız dr u aradık dedı oysakı aramamıslar,bız dr. u beklerken yatrdılar hemen nst ye baglandım kalp atısları ıyıydı,sancılarım basladı,acıklıgım bır parmak kadardı,saat 8 de (yanı 2 saat sonra)ıse sancım dakıkada 1 olmaya basladı,dr.u aradık artık 9 a dogru geldı ve sezeryana alındım.
oglum 9:15 te 3010 gr. 50cm olarak dunyaya geldı sabırsız oglum benım:) genel anestezı oldum .hastaneden cıkısta oglum kucagımda cıktım hıc bır problemım olmadı sezeryan sonrası cok sukur hemen ayaklandım,
yavrum cok kucuktu:)sımdı 2 aylık oldu masallah
,agulara basladık bıle,bızden bu kadar,
aysucum bızde avnı beye gıdıyoruz,sızede rotavırusu asısı 3. ayda mı yapıldı,kımı dr.lar 2. ayda da yaptrıyorlar bende kararsız kaldım 3 temı 2 de mı yaptrsam.
optum sızlerı ve bebıslerı,