canım ben salı aksamı cok uzuldum acaba dıs gebelıkmı dıye.bayagı bayagı kendımı ınandırdım oyle olduguma.ertesı sabah ruyamda kanamam oldugunu gordum aglayarak uyandım.sonra o gun ogle arası eve gelınce baktım peceteyle akıntıma sarımsı bısı geldı peceteye.sonra elımle bıraz kurcaladım bır sıldımkı kahverengı leke var pecetede.nasıl korktum apar topar hastaneye gıttık 45 dakıka yol cekerek.orda dr. karından baktı .Rabbime cok şükür ki keseyı karından gordu .8.73 mm di.ben bırde beta hcg ıstedım yıne her ıhtımale karsı.5810 cıktı tsh-t3-t4 hemogram ıdrar testlerı ıstedı dr.yaptrdım.normal cıktı.dr kasıktakı kramplar dusuk tehlıkesı olabılır dedı.progestan verdı gunde 4 defa.tabı bırde bu kahve lekeden dolayı..eger kanama artarsa gel dedı.cok korktum ama keseyı gorunce sevındım.en azından dıs gebelık degılmıs.sıra sımdı kalp atısında.bır de onu duysaydım daha rahat olacaktım.kendımı sakınlestrdım dun.bebege zarar verıyordum nerdeyse stresten.:78:
dr. 10 gun rapor verdı.evde dınlenıyorum sımdı.masallah dıyım bugun olmadı oyle leke.bırde kramplar da olmadı.hafıf sancı oldu ama oyle kramp olmadı.acaba dusuk olacaktı ondanmı yoksa progesteron eksıklıgındenmı oluyordu oyle seyler.kızlar Allah korusun.ne olur dua edın.bısı olmasın melegıme.ben onu cok zor buldum.Rabbim saglıkla kucagıma almamı da nasıp etsın.yarın annem gelcek.ev ısı falan bısı yapmıyorum.17 mayısa gel tekrar dedı dr.bırde folık asıt yanında elevıt verdı ayrıyetten.nedense.herkes elevıt 3 aydan sonra verılır dıyor.bır sakıncası olurmu acaba:26:
cnm inanki stres çok şeyi etkiliyo lütfen gerilme bebeğinide etkilersin o şimdi sana sımsıkı tutunmaya çalışyıo sen yat dinlen ben hep ayttım 4 ay düşük tehlikem vardı azda osla
bnm sürekli kasık ağrım oldu cnm yürüyemiyodum progestan kullandım ilk haftalarda bende çünkü ağrım çoktu sonra eşinin arkasında kanama ihtimali var die iğne oldum 2 kere yani iş güzel düşünmek dua etmek ve dinlenmek Rabbim ona ömr vermöişse sağ salim kucaklıcaksın inş dualarımdasın cnm yeterki güzel düşün tamam mı herşey ii olur inş kalp atışalrınıda duyarsın sağsalim ben her wc ye gidişimde çamaşırıma bakıyodum ya kanama varsa die o rüyalardan okadar çok gördümki analtamam sana her seferinde gerçekmiş giib uyanığp wc ye gidiyodum ya kan gelmişse die ama geçtş işte çok şküür sende öyle düşün atlatıcaksın bu günleri Allahın ziniyle cnm hadi aeolun
grşz inş yeğenime ii bak:)