- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
kıslarrr aranızda bana cevap vericek yokmu beni aranıza almak istemiyomusunuz ....
Hoşgeldin canım bizim herkese kapımız açıkbuyrunnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslarrr aranızda bana cevap vericek yokmu beni aranıza almak istemiyomusunuz ....
deniz ben hala beklemeddeyim.BEn şunu anladım canım kürtajdan sonra gebe kalmak nedense zor oluyor.Bende bu ay gene adet ıolursam doktora gideceğim.Evde sıkılıyorum denize gidelim dedik ama gebeysem gitmeyecektim.Bugün adetime 7 gün kala test yaptım ve sonuç her zamanki gibi negatif.Bilmiyorum erken mi ama olsa silikte olsa çıkmaz mıydı canım?
mrb kızlar ben yeni üyeyim ovulasyon testi kullanıp hamile kalan varmı duydunuzmu hiç şuan beklemedeyim ama saatler bile geçmek bilmiyo günler nasıl geçicek bilmem.....
kızlaarr kusura bakmayın, moralim bozulduğu için internete falan girmek gelmedi içimden. beklettim biliyorum.
beni arayacaklardı güya saat 4 buçuğa kadar bekledim. sonra eşim aradı. dr. gitmiş. kız da ben değeri söyleyeyim size yarın dr la görüşün demiş küçüktür işareti var ve 0.100 yazıyor demiş. eşim de yani negatif mi demiş. kız da bilemiyorum değerler hakkında bi bilgim yok demiş. eşim bana söyleyince negatif olduğunu söyledim ve uyumaya gittim.genelde moralim bozulduğunda uyurum.
yani bu aydan da umudum kesildi. bir dahaki ay demem için adet olmam lazım. yarın da yola çıkıyorum ne kullansam da adet olsam acabaa.. yaaa artık bu hormona baktırmaktan yoruldum kızlarr...
mrb kızlar ben yeni üyeyim ovulasyon testi kullanıp hamile kalan varmı duydunuzmu hiç şuan beklemedeyim ama saatler bile geçmek bilmiyo günler nasıl geçicek bilmem.....
yasecigim hamilelik belirtileri her kezde aynı olmazki tatlım benim migde bulatım yokşu anda ama ilerde ne olur bilemem.
Aysuuu canım sen bebegin kesini görmedinmi halen bu gün deyilmiydi kontrolün
kızlaarr kusura bakmayın, moralim bozulduğu için internete falan girmek gelmedi içimden. beklettim biliyorum.
beni arayacaklardı güya saat 4 buçuğa kadar bekledim. sonra eşim aradı. dr. gitmiş. kız da ben değeri söyleyeyim size yarın dr la görüşün demiş küçüktür işareti var ve 0.100 yazıyor demiş. eşim de yani negatif mi demiş. kız da bilemiyorum değerler hakkında bi bilgim yok demiş. eşim bana söyleyince negatif olduğunu söyledim ve uyumaya gittim.genelde moralim bozulduğunda uyurum.
yani bu aydan da umudum kesildi. bir dahaki ay demem için adet olmam lazım. yarın da yola çıkıyorum ne kullansam da adet olsam acabaa.. yaaa artık bu hormona baktırmaktan yoruldum kızlarr...
canımmm cok üzüldüm yaaaa.olsun morelini bozma bu ay olmazsa diger ay olur.canını sıkmak tatiline git kafanı dagıt belkide ordan bebişle dönersin.rabbim en kısa zamanda hepinize nasip eder inş.
ben biraz dışarı çıkıp hava alayım kızlar akşam gelirim yine. sonra haftaya cumaya kadar yokum.
cnm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah senin ne kadardı olmuyor ben bir buçuk yıldır istiyorum 6 aylık bir tedaviden geçtim ara vermiştik şimdide duyduklarımı deniyorum umut kapısı işte ( bir kardeşi doğum yapmış diğeri hamile ) olan birisi olarak kendimi ölmüş gibi hissetmem normaldir herhalde
kızlar ben çıkıyorum
hepinizi öptüm Şeniz