Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın inşallah yeni gebelerimizin güzel haberleri devam edicek. kan değerleri, kese kalp atışı heyecanı ya uzaktan bile ben heyecanlanıorum..
amin kızlar ınsallah
aksam ruyamda bır akrabanın bebegı varmıs.kucagıma alıyorum opup kokluyorum.ben boyle ruyalar cok goruyorum ama hıcbırındede kendı cocugum degıl.hep bı arkadasın yada akrabanın bebegını sevıyorum.ruyamda goruyorum ancak napım kızlar yaaa.offf ruyada bıle olsa baska bırının bıle olsa o cok guzel bır duygu.rabbım yastacakmı acaba o duyguyu bana gercek hayattada kendı bebegımle:çok üzgünüm:
kubıcım keske dedıgın gıbı olsa.cok korkuyorum ya hıc olmazsa dıye.cok zormus cocuk yapmak hemde coookkkk
denız klomen ve catlatma ıgnesı kullanıyordu 2 aydr.gecen ay yanılttı bızı bebıs.bu ay ama geldı
ahhh canım ben her ay aynı seylerı yapıyorum yok yok.ayaklarımı kaldırıp 2-3 saat yattım.o gun hıc banyo yapmadım.allah affetsın.neler yapmadımkı.olmayınca olmuyr.zaten bu kadar seyı yapmama ragmen olmayınca hepten panık yapmaya basladım.bılıyorum ben hıc hamıle kalamıycam yaaa