- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa midye bende de pco var . testler adetler normal ama bi şayetim olmadı hiç. doktorlar gayet rahat. sorun deil diolar. senin durumundakilerin yüzde 60 sorun olmadan doğal yoolla gebe kalıo dedi. yüzde 40 ı sorun yaşayabilio muş. bana bi doktor adetle falan atrsın normaşl dedi. öteki geçmez dedi. çok ters ilsinin dedilkleri ama sonuçta kiist vahim bi kist deilmiş. sana doktor geçebileceğini söledi mi hiç? tetkitler nasıldı senin? kistin boyutu falan oluo mu?
evet kubıcım 3 hafta oldu.yenı yenı ıyılestı esım.bakalım degerlerı duzelır ınsallah
bence bırde tumlabda yaptırın cok farkettı bızım yaa who ya gore bakılmıstı morfolojı ozelde % 50 sınır bızım % 75 cıkmıstı dusun yanı ama tumlabda ılk yaptrdık % 1 , 4 gun sonra yaptrdık % 2 cıktı sasırdık .tabı bu krugere gore bakıldı ama canım sızın hersey cok yuksek guzel yanı.yasında kucuk sız deneyın olur elbet.
mıdyecım daha 4 defa deneme yaptık suan ıcın dusunmuyoruz.ama 4 ay sonra sperm testı yaptrcaz amelıyat ıse yaradımı dıye.ona gore belkı dusunebılırız.ama ben bır yıl denıycem olmazsa 30 yasımdan once bır tupbebek denemsı ıstıyorum.28 yasındayım suan.ama ıns gerek kalmadan gelır bebegım
canım pko kıstler mmlık oluyo ama bırden fazla bende sol yumurtalık agırlıkta sagdada var. bende sonucları bıraz fazla oldu adet mıktarında ve gununde azalma kıllanma kılo ve en kotusu seker hastalıgına sebeb oldu herkeste derecesı farklı oluyo ama bı suru dr gıttım hepsınınde dedıgı kılo vermek bu hastalıgı yener. ben seker ılacına basladım tabı dahılıyecıye gıttım. ve de hepsının dedıgı eger evlıysen cocuk dogurmak rahmı temızlermıs hıbı sey kalmazmıs bıldıklerım bu kadar. hersey gıbı bu da kısıye gore degısıyor
evet kesınlıkle maddı ve manevı yıprtaıcı amelıyat bıze 3.500 tl ye maloldu.testler muyenane ucretı falan.5000 i sımdıden buldu.uzuntusu ayrı.offff canım sıkılıyor bazen
tamam kubı eklerım ılk sayfada bızım lıste orda duzletme yapıyorum sureklı
evet kesınlıkle maddı ve manevı yıprtaıcı amelıyat bıze 3.500 tl ye maloldu.testler muyenane ucretı falan.5000 i sımdıden buldu.uzuntusu ayrı.offff canım sıkılıyor bazen
tamam kubı eklerım ılk sayfada bızım lıste orda duzletme yapıyorum sureklı
canım çok saol. benim kilo problemim de yok. normal kiloluyu. çok da zyıf delim. normalim yani bazen alıom verom belli olmuo. adet, kıllanma vb. şikayetlerim yok. testler normal. gebelikle ilgili olnlar. hormonlar troid falan işte. mm önemli deil o zaman bouyutları kistlerin belki b u adetle bi,le atarım o zaman. gebe kalrsam doğumdan sonra da temizlenir belki evet. doktor gebe olsadın belki kistleri farketmicektik. kist oldunu b,ilmeden geçicelti belki demişti bi tanesi. ama diğeri hiç geçmicek demişti o kadar emin di ya geçer mi die sordumda. öteki de geçebilir gayet normal bi kist. yumurtaların çok demişti. ne se geçmese de sorun teşkil etmio şimdilik ya sadece sanırım biraz daha gebe kalmak zorlaşıo. i i hoş hiç bi sorun olmasa da ha diince gebe kalınmıo zate. daha biz çok başlardaız. belli olmuo hiç sebepsiz yere 8 yıl bekleyip olmayıp. tüp bebekle çocuk sahibi oanları biliorum çevremde..tabii yaş da önemli..
hıc telaslanma canım ben 4 senedır bununla ugrasıyorum bana herkesın dedıgı cocuk kesın cozum dıye kronık bı hastalık mı da hıc gecmıcekmıs yanı. her kadında adet oncesı bu kıstlerden olurmus vede adetle atılırmıs ama bazı kadınlarda bızım gıbı adetle atamayınca bu kıstler kalırmıs bu arada hormon ozellıkle prolaktın vede testesterona baktırdın mı onlarda etkılenıyo ccanım cocuk olmamasıda her kadında degıl bazısında oluyo. ama yazılarından anladıgım senınkı cooook azmıs ne guzel ınsallah hepten bıter gıder hıc umutsuz olma bana bı dr demıstı kı senı sımdı sınırlendır:sinifsinif:sen uzsem anınde degerlerın yukselır moralını yuksek tutarsan hepsı duser demıstıvereliniortak
evet canım parasından gectım ama tup bebek tedavısı ınsanın psıkolojını cok degıstırıyo ne dusunecegını bılmıyorsun esıme dıyorum ıyıce psıkopata bagladım dıyorum:) amelıyatında malıyetı ne kadar fazlalasmıs esım 2006da 1,5 mılyara yaptırmıstı akayda
prolaktin normaldi. testesterona bakmadık. her şe normal se testeronun kötü çıkma ihtimali olur mu ki? adet olcam kaçıncı gün daha ii olur baktırmak için..
cnm benim eşin ameliyat olmuş heralde peki değerleri düzeldi mi :kedi: bide seni tanımak isterim kısaca anlatır mısın
cnm benim tanıtayım ben kendimi opuyorumnanaktan ben 18 yaşındayım ve 13 aylık evliyim cnm bu 3 cü denememiz olucak doktora gittim bende sorun yok eşimde varikosel var ama doktor ameliyata ihtiyaç duymadı cnm değerler 60 milyon sperm & 95 ileri hareketli morfoleji ise % 95 normal % 5 anormal doktor çok güzel dedi ama bekliyoruz ben yastık olayını uygulamıyodum uygulamaya başladım inş. hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan