- 11 Nisan 2010
- 3.774
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasecım valla mum durusu bıle yaptım her ılsıkıde .dusun yanı kalca kaldırmak ne demek amuda kalktım nerdeyse yok yok olmuyor napım.
kubıcım bıldıgım sey bunlardı yaptım bende olmadı.olanda oluyor tabı.ınsallah sen guzel haber verırsın bu ay bıze.
bu arada bızım ıcınde ıncır cıktı artık bol bol ıncır yiyın.yaş ıncır ama yumurta kalıtesını arttırıyormus.onu bulamayınca mecbur kuru ıncır yıyoruzda sımdı yaş varken kuruya gerek yok
canım ameliyattan sonra değerleri yükseldi ama çocuk olması için doktor gözetiminde olmamız gerekiyordu.yani aşılama öncesi gibi benim yumurta büyümesi için ve çatlatıcı iğne vurulacaktım günlükte kontrol gerekiyordu.ondanda olumlu sonuç almakmız kolay değilmiş. artık aynı işllemlerle aşılama yaptırmak daha mantıklı olur inş.
cok saol canım bilgiler için.deniz hanım , aysu hn , ben arastırma yapmıstım uzun zaman ve yeni bizim gelinimizinde bebegi oldu , o dönemde bebek dogum uzmanı Chinagir bey var duymussunuzdur , anne karnında bebek dogum uzmanı , ve işinde cok iyi , bir ara ona gitmişlerdi , adam Cevizi cok önermiş , balık yiyemiyorsan ceviz ye omega 3 içeriyor , bebegin beynine sinir sistemine cok iyiymiş . sizde bol bol yiyin , ayrıca sut peynir , ama pastörize kullanın , haftada bir kez mutlaka kırmızı ve beyaz et tuketin , ayrıca mercimek de cok faydalıymıs , yemegini yemeseniz bile corbasını için ... ben size daha cok yazarım bu konularda gelinimiz sayesinde biraz tecrube edindim ..Allahım bebeginizle saglıkla gunler versin ..
evet canım benim tedavi ile oldu tedavinin 2.denemesinde cok şükürler tuttu rabbim en kısa zamanda inş hepinize nasip eder.böle düşünme cnm bebek düşüncesini kafandan at cnm böle hamile kalan çok cnm bak ben az önce ilk sayfaya baktım deniz varmış 12 deneme olmuş merak ettim tedavi ilemi oldu :uhm:
deniz nasılsın canım??