ıyıkı kk varmıs yoksa bu 12 nasıl gecerdı yaaa. ben kacıyorum kızla sonra gorusuruz ınsallah
by by canm. İnşallah güzel haberi vericeksin bize..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyıkı kk varmıs yoksa bu 12 nasıl gecerdı yaaa. ben kacıyorum kızla sonra gorusuruz ınsallah
edaamm bi daha gittin mi doktora cnm çok merak ediyorum.
Edamm adet olmamıştı daha!
hazel eşim 5 ağustosta test muyene falan olcak ya sperm varikosel kan vs. artık . tumbala yanlış olmasın da kruger diosunuz ya sanırım bu sperm testi 2 çeşit oluo. biz devlet hastanesi ürolojide yaprırcaz. sonuçlar 6 ağustosta belli olcak büyük ihtimal. devlete gidenler memnun mu bili omusun.
hazel eşim 5 ağustosta test muyene falan olcak ya sperm varikosel kan vs. artık . tumbala yanlış olmasın da kruger diosunuz ya sanırım bu sperm testi 2 çeşit oluo. biz devlet hastanesi ürolojide yaprırcaz. sonuçlar 6 ağustosta belli olcak büyük ihtimal. devlete gidenler memnun mu bili omusun.
evet canım parasından gectım ama tup bebek tedavısı ınsanın psıkolojını cok degıstırıyo ne dusunecegını bılmıyorsun esıme dıyorum ıyıce psıkopata bagladım dıyorum:) amelıyatında malıyetı ne kadar fazlalasmıs esım 2006da 1,5 mılyara yaptırmıstı akayda
sana nıye ılac verceklerkı.canım ne yapalım kullanılcak ama dr. verrse sana dogum kontrl hapı vreır kıst ıcın.ama sen sogan suyu ıc bısıyın kalmaz.hapada gerek olmaz.esıne zaten ılac versede bebegı etkılemezkı.verse vıtamın falan verır zaten spermler ıcın
slm kızlar 6 yıllık evliyim bunlar benimde başımdan geçti sizinle paylaşmak istedim.bende kontrol hapı kullanıyordum ve bırakınca hemen hamile kalacam zannettim ama olmadı.eşimin varikosel ameliyatı olması gerekiyordu bizede aynı şekilde devlette değil özelde tavsiye edildi.bi tanıdığımın Ankara'da özel hastanesi vardı ve ona danıştım kesinlikle devlette olan aletlerin özelde olmadığını söyledi ve bizi özele teşvik etmeye çalışan doktoru baştabibe şikayet etti. neyse ameliyat oldu ilaç tedavisi uygulandı.sperm sayısında pek bir değişim olmadı ama zaman içinde nornal yolla çocuk olabilir dediler.oda ignelerle günlük doktora gitmen gerekiyo düzenli bir şeekilde doktor kontrolünde olmalı bazı şeyler yani uzun iş.aradan 3 sene geçti maddi yönden doktora gidemedik. şimdi aşılama yapıyoruz.bugün yumurta çatlatıcı iğnem vuruldu. pazartesi aşılama yapılacak umarım tutar.aşılama öncesi tedavi çok kolay geçti umarım sizinde bir an önce tedavileriniz sonuç verir.ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.
bira z daaha olmassa sperm testi olumsuz çıkarsa öle bişi olabiliomuş.. spermin işin koalyaştırmak için yumrtayı çatlatma falan hazel işte ben de tam bilmiorum. sperm testi olumlu da olsda yumurtaları olgun yapmak için gene verilebilir.. A ma asonra..