bırak yapsınlar canım bir gün mutlaka pes edeceklerr allahın izniylee..umarım en yakın zamanda sana da nasip olur hamile kalmakk..
inşallah ağusto ya da eylüşden ümitliyim. daha bu ay 4. denemmeiz acele ettimin farkındaım ama istiorum umarım 5. ya da 6. denmemde kalırım..
canımsana coooooooooooktebrikkoyuyorum.rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin darısı diger akradaşlara olsun inşmerhaba arkadaşlar.
bugün yazmıştım sabah idrar testim silik diyeee
veee hamileyimmm
bugün yani adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım.
vee sonuç pozitif
49.90 falanlı küsürlü bişey çıktı.
çok mutlu olduk eşimle.
darısı tüm bekleyenlere inş..
cookkk tşk ederim hazelcigim rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşkızlar aysu ve denız degerlerınız super harıka yaaa.saglıkla kucagınıza alın ınsallah.bız bugun yazlıga geldık gıremedım.temızlık falan sımdı bakabıldım.cok tebrık edıyorum sızı darısı benım gıbı ısteyenlere ınsallah.
saol canım rabbim isteyen herkezenasip etsintebrik ederim denizcim sağlıkla kucagına almak nasip olur inşallah :teytey:
canım cok tşk ederim güzel dileklerin için soru cevap vermek isterdim ama biliyosun daha bende bilmiyorum nasıl oldugunu.ama bence bebişini rabbime emanet et kalbini ferah tut üzülme diyebiliyorum canım.inş cok güzel haberler alırsınkızllarrr mrbb..
DENİZCİM hayırlı uğurl olsun Allah sağsalim kucağına almay nasip etsin...
PONİSPONCUM çokk geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten Allahkimseye yaşatmasın
cnm vardır herşeyde bi hayır sağlıklı i döllenme değilişş demekkii
bende çarşamba günü doktora gittim yine keseyi gördük ama bebek yok ve kese çok kçük gibi geldi bana
doktor bi problem yok pazartesi tekrar gelin dedi aslında doktorada güveniorum ama yinede içim hiçç rahat değill
bugün 5+6 olduk çarşamba günü kese boyutu 6mm di...
HAMİLE BAYANLAR ve ponispon lütfennn yardımm
bu haftada bu boyut nasıl
sizinkiler nasıldı bu haftada, bebegi ne zaman gömüştünüzz
doktorum normal dio ama geçen haftaya göre kese hiç büyümemiş nerdeyse
acaba geçen haftaki görüntümü yanliştı
bu arada hep karından baktıı onuda belirteyim vajinali istemedim pek
doktorumda gerek yok dedi zatenn..kızlarr acil cvplarnızı bekliyorum...
ramıznur dr bısı olsa soylerdı.sen ıcını ferah tut ınsallah saglıkla bebegını kucagına alırsın.rabbım orusun bebegını
kızllarrr mrbb..
DENİZCİM hayırlı uğurl olsun Allah sağsalim kucağına almay nasip etsin...
PONİSPONCUM çokk geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten Allahkimseye yaşatmasın
cnm vardır herşeyde bi hayır sağlıklı i döllenme değilişş demekkii
bende çarşamba günü doktora gittim yine keseyi gördük ama bebek yok ve kese çok kçük gibi geldi bana
doktor bi problem yok pazartesi tekrar gelin dedi aslında doktorada güveniorum ama yinede içim hiçç rahat değill
bugün 5+6 olduk çarşamba günü kese boyutu 6mm di...
HAMİLE BAYANLAR ve ponispon lütfennn yardımm
bu haftada bu boyut nasıl
sizinkiler nasıldı bu haftada, bebegi ne zaman gömüştünüzz
doktorum normal dio ama geçen haftaya göre kese hiç büyümemiş nerdeyse
acaba geçen haftaki görüntümü yanliştı
bu arada hep karından baktıı onuda belirteyim vajinali istemedim pek
doktorumda gerek yok dedi zatenn..kızlarr acil cvplarnızı bekliyorum...
anatolya ve nehırden ses cıkmadı varmı acaba gzel haberler.
yase sen nasılsın gelen gıden varmı
kızlar bu ay rüyasında adet olduğunu gören biri vardı kimdi o?
kızlar geçen gece bi rüya görmüştüm okudunuz mu bilmiyorum silinmiş siteden bakımdan dolayı.belki yorum yaparsınız diye tekrar yazmak istedim.
doktora gidiyorum hamilelik şüpesi ile doktor kontrol ediyo ve "bebek felan yok hormon testlerini yapabilirz"diyo bende sadece tamam diyebiliyorum ve çıkıyorum.çok ümitli gidiyodum aslında doktora ama üzüntüyle çıktım sonrada uyandım zaten.
ramiznur bebek yok kese küçük demişşsin. bebek nasıl yok anlamadım. kese gittikçe büyümez mi? bi de küçülüo demişşsin. bebeğin olmaması nasıl oluo anlamadım ama doktor olumsuz ya da olumsuza yakın bişi sölememiş. aklına kötü şeler getirmemeye çalış. içini ferah tut.kalp atışları için ne zaman dedi doktor. asıl gebelik bebeğin kalp atışlarını duyunca baçlıor bence.. İnşlallah her şe i i gider canım. Allah yardımcınız olsun.
Darısı benim gib gebe kalmak isyenlere
dur biozard geçmişi bi kurcalıyım. aysu mudu acaba o da gebe kaldı gerçekte ama bi bakim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?