Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasecım benım 3. gunum bugun bızım calısmalar agustosun 1inden sonra baslar yanı haftaya.bakalım ınsallah bu ay bızımde yuzumuz guler .rabbım buyuk ınsallah
off kzılar kırmızı geldiiiiii
bir umut demiştim ilk defa geçikti bu yaıma geldimmmm
umutlar ugustosaaaaaaaaa kaldı
tırtılkuarbıye sımdı sen aklımdan gecıyordun lısteyı duzeltırken acaba ne yaptı dıye.ne yapalım agustosta bırlıkte beklıycez belkıde dıger ayın hamısler lıstesınde bızler olucaz.ınsallah yaaa.lıstemızdekı herkes sevınsın kımse bekleyen olarak kalmasın herkes hamıs olarak ayrılsın eylule kadar
slmmmmm nasılsınız güzeller???????
kızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DEGERİM BİRAZ AZCIKMIŞ TLF ÖGRENDİM ŞİMDİ DR KONUŞMAYA GİDİYORUM GELİNCE AYRINTILI YAZARIM
edamm adet oldun muuu
hayır canım 16. güne girdim hala adet olmadım..
edamm adet oldun muuu
hayır canım 16. güne girdim hala adet olmadım..
Gebelik olabilir bak yarın sabah bi test yap.evde gebelik testi. artık geç döllenme de olsa çıkar...
adet olaylarımdan deilde gebe miyim deil miyim acaba die heyecan yaşıcam bi ay olsa. ilk başlarda saflıkla oluodu ama maaşaallah son 3 adettir yumurtlamadan hemen sonra başlıo belirtiler. acele ediorum ya gebe kalmak için. al sana alsana yapıooolarrrrrrrrrrr.
Gebelik olabilir bak yarın sabah bi test yap.evde gebelik testi. artık geç döllenme de olsa çıkar...
canım, benim idralde çıkmaz çok geç düşüyor..
kan testi yaptırırım eşimin geldiği gün ama hamile oldugumu düşünmüyorum artıkk..