omman hoş geldin tatlım. Özlettin kendini. Adetten beri kaçıncı günün bugün. Ortalama kaç günde olusun regl..
bende bugün bebeğimi kaybettim kızlar.6+5 di. gece kanamam başladı hastaneye gittik drum geldi hemen ultrasyona girdik bebeğin kalp atşları durmuş.bütün gece hastanedeydik sabah kürtaja girdim.bebeğimde 3 günde 3mm büyümüş ama kesesi büyümediği içiin kalbi durmuş.herşeyin hayırlısını nasip etsin allahım.
bende bugün bebeğimi kaybettim kızlar.6+5 di. gece kanamam başladı hastaneye gittik drum geldi hemen ultrasyona girdik bebeğin kalp atşları durmuş.bütün gece hastanedeydik sabah kürtaja girdim.bebeğimde 3 günde 3mm büyümüş ama kesesi büyümediği içiin kalbi durmuş.herşeyin hayırlısını nasip etsin allahım.
saol canım daha belli deyil ama cok ümitliyim ama korkuyorum.rabbim herkeze nasip eder inşTebrik ederim denizz.hergün güzel haberler geliyor.içim kıpır kıpr oluyor..sanki sıra bize geliyormuş gibi.Hadi hayırlısı...
bu arada aysu hala gelmedi mi.?
canım hemen cıktı ikinci cizgi inanamadım gecen sefer 5 dk sonra cıkmayua başlamıştı ama bunda hemen belirginleştigüvenilir diye biliyorum.yerleşme kanaması gelmş canım.gebelik testleri olumlu yanlış sonuç vermiyor bildiğim kadarıyla.5 dakika için de belli oluyor olumluysa.eğer uzun bir süre geçtiyse olumsuz sonuç olumlu gibi gözükebiliyor.ama zaten kullanma kılavuzunda diyor şu kaDARsüre geçtikten sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diye.normal süresi içinde silikte olsa belli olduysa gebelik var demekki.Allah tamamına erdirsin.:teytey::teytey::teytey:
inş canımm.rabbim olmayan herkeze nasip etsinsaol denizcim çok teşekkür ederim cnm darısı senin başına cnm.inşallah yakında seninde hamiş haberini alırız cnm.
kızlar dün gece bi harikaydı yaa bu duygunu tarifi yok kesinlikle.
eşim geldi sahile gittik önce biraz yürüdük ölesine sohbet ettik.sonra sana bi hediye aldım dedim ne dedi.söylemem yemeğe oturunca vericem dedim.altın mı aldın dedi yok dedim nasıl bişi dedi paha biçilemez dedim.aaa çok merak ettim dedi.neyse gittik oturduk yemek yiceğimiz yere siparişlerimizi verdik hediyemi istiyorum dedi.bende çıkardım kutuyu önce büyük kutuyu açtı sonra küçüğünün paketini açtı kutu altın kutusuydu yüzükmü aldın dedi hayır dedim daha güzel bişi masanın altında açtı önce yazıyı okudu ve teste baktı ve kızlar bana dönüp gözlerimin içine bi bakışı vardıki görmelisiniz hayatımda hiç böle görmemiştim onu.parıl parıl parlıyodu göz bebekleri yanıma yaklaştı ve ciddimisin aşkım dedi evet dedim ve bana öle bi sarıldıki kemiklerimi kırıcaktı resmen.sürekli seni seviyorum dei bi kaç dakika öle sarılı kaldık.sonra hayatımda aldığım ve alıcağım en güzel doğum günü hediyesi dedi bi daha böle bi hediye alamam dedi çok teşekkür ederim aşkım dedi.ve bütün gece baba oluyorum diye sayıkladı durdu.
valla yerinde olmak isteyen o kadar çok baba adayı varki bu güzel anları doyasıya yaşatsın Rabbim,darısıda güzrl hediye bekleyen diğer baba adaylarına olsun:)
kızlar ben de adet olmayı bekliorum. ama bugün duşa girerken beyaz bi akıntı vardı. bi kerelik ya sperm desem ilişki olalı 3 gün falan oldu. bu ay yumurtlama akıntısını göremedim mi yoksa farketmedim mi diodum . bi de tam yeni suyu açmıştı ıslandı akıntı baktım ıslandı için anlamadım tabii yapışkan mı deil mi. bi da bakalım olcak mı. ama adet belirtilerim çoktu. ovu. testi yapim dedim. sıvı almadan duramıorum. ovu. testlerini de yapmayı kesmiştim bu sıvı alımı yüzünden. böle bi durum oldu. gene adet günüm yaklaştı. Takıntılar da başladı galiba.
kızlar ben de adet olmayı bekliorum. ama bugün duşa girerken beyaz bi akıntı vardı. bi kerelik ya sperm desem ilişki olalı 3 gün falan oldu. bu ay yumurtlama akıntısını göremedim mi yoksa farketmedim mi diodum . bi de tam yeni suyu açmıştı ıslandı akıntı baktım ıslandı için anlamadım tabii yapışkan mı deil mi. bi da bakalım olcak mı. ama adet belirtilerim çoktu. ovu. testi yapim dedim. sıvı almadan duramıorum. ovu. testlerini de yapmayı kesmiştim bu sıvı alımı yüzünden. böle bi durum oldu. gene adet günüm yaklaştı. Takıntılar da başladı galiba.
lızlar ya direkt tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırsam diorum. ne dersiniz. sakıncalı olur mu. daha 4. denemedeiz ama hani böle bişie karar versek nasıl olu rki
eda deniz çok yoruldunuz uğraştınız inşallah gebe haberleri alırız sizden tez zamanda..
yaa arkadaşlar bişi soracam eger gebelik varsa ovulasyon testlerinde cift cizgi cıkarmı ben dün yapmıştım biri silikti biraz ama bu gün ikiside aynı renkteydi.
lızlar ya direkt tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırsam diorum. ne dersiniz. sakıncalı olur mu. daha 4. denemedeiz ama hani böle bişie karar versek nasıl olu rki
yasecim bugün evde idrar testi yaptım sonuc negatif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?