Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar.. ben aslında umutsuzum çünkü pcos luyum.. ama adet gecikmelerim fazla olmaz yani 6-7 ayda bir 10 gün gecikir okadar. bu ay 18inde olmam gerekiyordu ama yine gecikme var. acaba bu sefer hamile olabilir miyim diye içim içim yiyor
nıye oyle dıyorsun pco olupta hamıle kalan cok var.sgan suyunu dnedınmı.denemedıysen bır dene
aysu yemın ederım gozlerımden yaslar aktı okurken.rabbım bu mutlulugunuzu daım etın.bebegınızde saglıcakla gelsın ınsallah.
çok saol hazelcim darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah
yok cnm ama belirtiler onu gösteriyodu.
bide ben günü gününe oluyorum adet.
yani çok düzenli.
27 günde bir
o yuzden 11 i diyorum
denızcım sen kesın hamılesın evet ovulasyonda cıft cızgı hamıle demek.super yaaa ama ben yınede kan testınden sonra yazcam lısteye.
ponısponcum cok uzuldum allah sabır versın cok gecmıs olsun.ınsallah en kısa zamanda tekrar guler yuzun.
aysu yemın ederım gozlerımden yaslar aktı okurken.rabbım bu mutlulugunuzu daım etın.bebegınızde saglıcakla gelsın ınsallah.
ayyy yase dur bakalım belkıde esının sonucları cokıyı cıkacak.benden daha karamsarsın .:)))) canım bı test yaptrsın sonra dusunursunuz ne yapacagınızı ama ınsallah hepımız en kısa zamanda dogal yollardan saglıklı ve hayırlı evlatlara hamıle kalırız
evet ben de burda okudum çok arkadaşımız buna rağmen hamile kalmış.. ama adet gecikmesi olduğunda her seferinde yine de umutlanıp hayal kırıklığına uğramak çok kötü. gerçi doktorum %50 doğal yollardan hamile kalma şansım olduğunu söyledi şimdilik tedavi istemedi.
soğan suyuna da yeni başladım inşallah faydasını görürüm