kızlar dün gece bi harikaydı yaa bu duygunu tarifi yok kesinlikle.
eşim geldi sahile gittik önce biraz yürüdük ölesine sohbet ettik.sonra sana bi hediye aldım dedim ne dedi.söylemem yemeğe oturunca vericem dedim.altın mı aldın dedi yok dedim nasıl bişi dedi paha biçilemez dedim.aaa çok merak ettim dedi.neyse gittik oturduk yemek yiceğimiz yere siparişlerimizi verdik hediyemi istiyorum dedi.bende çıkardım kutuyu önce büyük kutuyu açtı sonra küçüğünün paketini açtı kutu altın kutusuydu yüzükmü aldın dedi hayır dedim daha güzel bişi masanın altında açtı önce yazıyı okudu ve teste baktı ve kızlar bana dönüp gözlerimin içine bi bakışı vardıki görmelisiniz hayatımda hiç böle görmemiştim onu.parıl parıl parlıyodu göz bebekleri yanıma yaklaştı ve ciddimisin aşkım dedi evet dedim ve bana öle bi sarıldıki kemiklerimi kırıcaktı resmen.sürekli seni seviyorum dei bi kaç dakika öle sarılı kaldık.sonra hayatımda aldığım ve alıcağım en güzel doğum günü hediyesi dedi bi daha böle bi hediye alamam dedi çok teşekkür ederim aşkım dedi.ve bütün gece baba oluyorum diye sayıkladı durdu.