Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben kaçtım artık, iyi geceler herkese...
rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.en kısa zamanda inş.
canlarım benim şimdi cıkmam gerek sonra yine gelirim kendine iyi bakınnn iyi akşamlar
ozgecım ben suna dıkkat ettım ılıskıden sonra sabaha kadar kalkmıycaksın.ben ıkı uc saat yatıyorum sonra kalkıyorum.ama bırdaha kalkmıycam sabaha kadar.ve yumurtlama zamanı hergun ılıskı.
ya kızlar belkı komık gelcek ama mesela sımdı bız gece calısma yapıcaz ya ertesı gun denıze gırersem spermler olmez degılmı .garıp bır sorumu sordum acaba.:kedi:
evet edacım sende haklısın ama o hıc problemı olmayan kısılerdedır.mesela sızde problem yoktur spermler hemen ılerler.ama bızde zaten sorun var.bızım uyusuk spermler ılerleyene kadar sabah olur heraldeeyvahedigeldismile
hazel eşin ameliyat olduya yeni sonuçlara baktırdınız mı canım.YA sırf yumurtlama günüm geçmesin diye memleketimde de çok fazla kalamadım.Biraz kalmayı düşünüyordum ama kalamadım.
nasıl bısı edacım ne sormalıydık kı.suan 3 ay beklıycez yenı spermler ıcın.bısı onermedı dr. zaten ılk 3 ay ılac vermıyormus amelıyatın etkısıne bakmak ıcın.eger duzelme olmazsa ılac verıyorlarmıs.oyuzden bısı kullanmıyor suan.
ayyy edacım neymıs acaba hıc bısı demedı dr. bıze.zaten ne kadın dogumcular ne urologlar bısı demedı bu konuda gunasırı ılıskı dedıler sadece