- 11 Nisan 2010
- 3.774
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakıyorum da herkes burada laelaelaelaelae
nasılsınız kızlar, edamm, hazel, ramiznur ?
deniz, yarın kan testi yaptır canım, varsa kanda çıkar. Evde kendi kendine uğraşma, hemde bekleyip iyice stres yapma. İğneden sonra 15.gün ise yarın çıkar kanda.
Şimdi bu umutla bekledikçe daha heyecan yaparsın. Var gibi görünüyor, inşallah yanıltmıyordur canım. allah tan hayırlısı...
iyiyim tatlım sen nasılsın ??
hazelcigim inş agustos senin için coooooooooooook ugurlu olur ve rabbim yüzünü güldürür.
amin canım amin.once sende sevınız-cez ınsallah sonra da bende
kızlar topıgımızde ne cok hamılemız oldu degılmı.topıgı ılk actıgımda cok korktum.cunku uzun bır sure hamıle cıkmadı.ama sonra kabak cıcegı gıbı acıldı herkes.allahım lutfen bu lıstedekı herkes hamıle kalsın eylul ayına kadar amin
herkse iyi akşamlar.Nassılsınız?
inş canım yaa bu ay yine öyle olmasını istemiyorum.rabbim bilir tabi ama insan cok üzülüyor ben 3 4 gün daha bekleyim evde gebelik testi yaparım.geen ay 15.günü yapmıştım sadece tek çizgi cıktı bu ayda bekleyecem erken yapınca üzülüyorum
iyidir edamm, senden naber. Sizin oralarda patlamalar filan olmuş, kulağını çınlattım. Doğru hatırlıyorum di mi?
Ne yaptın en son doktor işlerini?
herkse iyi akşamlar.Nassılsınız?
cnm bariz koyuysa muhtemelen vardır bişeler ama sen yaa kan testi yaptır yrn yada bi iki gün daha bkle idrarda kendin bak,inş iğnenin etkisi değildirr ama iğnenin etkisi olsa silik çıkardı heralde 14.günmüş çünkü,hayırlı haberlerini alacaz gibi gelioo...
evet canım dogru hatırlıyorsun burası acayip karışık patlama falan oldu..hatta eşimin kaldıgı yere bomba attılar ama allahtan o gün evdeydi bir gün önce nöbetten çıkmıştı..
allaha şükür eşime birşey olmadı ama 6 polisimiz yaralı canımm..durumları şuan çok iyi allaha şükür..
valla canım eşim şuan görevde oldugu için 2. kere dr gidemedim beklemedeyim bakalım hafta sonuna kadar gidicem inşallah..
arkadaşlar nasılsınız keyifler nasıl temmuz listesi inşallah bereketli olur varmı gebişler
evet canım dogru hatırlıyorsun burası acayip karışık patlama falan oldu..hatta eşimin kaldıgı yere bomba attılar ama allahtan o gün evdeydi bir gün önce nöbetten çıkmıştı..
allaha şükür eşime birşey olmadı ama 6 polisimiz yaralı canımm..durumları şuan çok iyi allaha şükür..
valla canım eşim şuan görevde oldugu için 2. kere dr gidemedim beklemedeyim bakalım hafta sonuna kadar gidicem inşallah..