- 14 Nisan 2010
- 1.420
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pretty yara konusunda bır bılgım yok canım.bence kesınlıkle ozel bır dr. a gıt.tedavı vermedımı dr pekı.nasıl gecıcekmıskı.ıyı bır dr.la bu ıs hallolur.sen yaradan kurtulmanın yolunu aracanım.sonra gelır bebıs ınsallah
Aysucum, bence adet tarihini bekle canım. Ters sonuç alırsan moralin bozulmasın boş yere, hemde eşinin doğumgününde...
Bak, varsa birşey önce kanda çıkar, idrarda geç çıkar. Gebelik testlerine inanmıyorum ben artık. Dayanamazsan eğer, sabredemezsen de kan testi yaptır canım ama yine de yarın yaptırma bence, sonraki gün yaptır. İnşalah vardır birşeyler, seviniriz ...
canım merak etme göğüs ağrısı hamile kaldığın zamanda oluyomuş.benimde dün akşamdan beri felaket kasıklarım ağrıyo ve batıyo.ama adet ağrısı gibi değil.ama bıçak batması gibi ağrı çok şiddetli ara ara çok ani giriyo.acaba neden oluyoki bu batmalar?hamilelik blirtisi diye okumuştum biyerde ama benim geçen aylardada ara ara oluyodu.bu ay baya şiddetli sadece.başka neyden labilirki acaba?benim adet tarihimde 29u.daha yumurtam çatlayalı 5-6 gün oldu bu batmalar için biraz erken değilmi?
slm kızlar.size birşey sormak istiyrm.ben doğum kontrol hapı kullandım 10 ay.5 ay önce bıraktım. 4 aydır bebiş olmuyo.doktora gittim.rahim ağzında yara var dedi.smear yaptım.bişy çıkmadı. yara gebeliğe engel mi?bazı doktor engel bazısı değil diyo.kafam çok karışık.bu ay da olmazsa özel doktora gideyim mi?lütfen bişy söyleyin.
bennnnnnnnn gelllllldddiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok özledim bi yazıyım dedim
yarın tüm gün sizlerleyim sizi seviyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm
bu ay da deneyecem olmazsa bir kaç doktora daha görünüp dondurmayı düşünecem.prettycım bıkac dr. a daha gorun bence ona gre bısıler ypın.yada bıraz daha dene olmazsa dndurursun.annemdede vardı dondurdumu yaktrdımı oyle bısıydı ama zaten bırdahada dogum falan yapmadı.ama anneme kotu bı etkısı olmamıstı.neden dogum yapmadan dondurma demıs acaba dr. onu ıyıce arastrmak gerek canım.rabbım yardımcın olsun
slm eda nasılsın bır daha test yaptrdınmı.
ama hala regl olmadın oylemı .kac gun oldu.hıc boyle gecıkırmıydı
evet bugün 12. gün hala regl olmadım canımm..hayır ilk defa bu kadar gecikiyor kızken bile olmamıştı..en fazla bir kere 5 gün gecikmişti canım o da agrı kesici aldıgım için olmuştu..
Aysuuuuuuuu hayrolsun. Ben pek bilmem yorumlamak falan canımmmm......................