kızlaaarrrrr kan sonucum aldım 62.52
çokk şükür rabbime hamileyimmm ...
darısı tüm isteyenlerin başına,hep dua edecem kızlar sizee...
Arkadaşlar, bende kırmızılar görünmeye başladı. Sanırım çalışmalar yetersiz kaldı. Kısmet değilmiş.
Arkadaşlar, bende kırmızılar görünmeye başladı. Sanırım çalışmalar yetersiz kaldı. Kısmet değilmiş.
cnm ya üzülme lütfen tam anlamıyla oldunmuki regl yoğunmu
Hazelciğim 1 hafta gecikmeli olarak geldi adetim sanırım psikolojik,kendimi hamile gibi hissediyordum halbuki:)
hayırlısı beni 12.ağustosa 2 deneme olarak yazar mısın?
ekinciğim bu ay sende bendensin desenekısmet üzmeyelim tatlı canımızıkaydirigubbakcemile5
Yeni yeni gelmeye başladı. Bir kaç damla yani. Daha önce korunduğum halde iki kez gebe kalmıştım. Bu sefer korunmadığım için kesin kalırım diye düşünmüştüm. Ama hiçbirşeyin garantisi yokmuş. Yani Allah istemeyince hiç birşey olmuyormuş. Bunu daha iyi anladım.
Üzülmüyorum canım, her şeyde bir hayır vardır.
Kaldı ki biz çalışmalara biraz geç başladık galiba
Hazelciğim 1 hafta gecikmeli olarak geldi adetim sanırım psikolojik,kendimi hamile gibi hissediyordum halbuki:)
ekincim üzüldüm :çok üzgünüm: biliyorum teselli olmaz ama bir dahaki aya inşallah. :Saruboceq:Üzmemeye çalış kendini. Yine de adetini iyi takip et, kanama azmı çokmu, herzamanki gibi mi...
Benim de bu aydan hiç ümidim yok açıkçası. Dün öyle bir his geldi birdenbire içime, kısmet napalım ...
kızlar ikiniz içinde çok üzüldüm ama hayırlısı başka bişi diyemiyoruz gerçekten.inş bu ay gelir bebişleriniz
slm arkadaşlar ben geldim hafta sonu hastane hastane dolaştım etlik zübeyde hanıma gittim aciline kasık ağrılarım hamilelik şüphem var diyorum ultrasonda görünmedi kan aldılar ve ben hamile deilsin deyim ilgi alaka sıfır tabi gönderdiler ama ben hissediyordum bebeğimin olduğunu.... sonra başka bi hastanenin doktoruna gösterdim sonuçları sana hormon testi yapmışlar b-hcg bakmamışlar dedi çok sinirlendim birdaha asla o hastaneye gitmem neyse bu işin can sıkıcı kısmı tabi... GÜZEL HABER İSE DÜN ANKARA BAĞLUM TIP MERKEZİNDE B-HCG BAKTIRDIM SONUÇ POZİTİF ALLAH İZİN VERİRSE BEBİŞ GELİCEK:lepi:
öyle valla ne güzel :)öylemiii ne güzel birsürü hemşerim var burda:dance:
amin canım.Bende öyle diyorum arayacaksam varsın erkenden olsun.Bebek herzaman mutluluktur.hayırlısı neyse o olsun cnm.rabbim yokluğunu aratmasın.
biz 7 aydır deniyoruz bu 8.denememiz.benim eşim aslında baya uzun zamandır istiyodu 2008 den beri istiyodu ama ben hep erteledim keşke ertelemeseymişim hemen olucak sandım ama olmuyomuş
Gel canım misafrimiz ol, gezdirelim seni.Güzeldir ankara ama sevdiğinleben ankarayı çok merak ediyorum ya eşim orda askerliğini yapmış anlata anlata bitiremiyo.gitmek istiyoruz ama malesef kısmet olmadı hala.
Hayırlsı be canım üzülme lütfenArkadaşlar, bende kırmızılar görünmeye başladı. Sanırım çalışmalar yetersiz kaldı. Kısmet değilmiş.
Yeni yeni gelmeye başladı. Bir kaç damla yani. Daha önce korunduğum halde iki kez gebe kalmıştım. Bu sefer korunmadığım için kesin kalırım diye düşünmüştüm. Ama hiçbirşeyin garantisi yokmuş. Yani Allah istemeyince hiç birşey olmuyormuş. Bunu daha iyi anladım.
Üzülmüyorum canım, her şeyde bir hayır vardır.
Kaldı ki biz çalışmalara biraz geç başladık galiba
aaa esteem, senden de haber bekliyorum, üzüldüm. Hayırlısı olsun canım, bir dahaki aya inşallah :Saruboceq:
canım beni de o ümitlendirdi zaten,3 kere test yaptım umutla,1 haftayı hatta 8 gün gecikmeli geldi kırmızılarCanım, senin adet döngün 32 gün mü? 12 ağustos çok geldi bana
Hayırlsı be canım üzülme lütfen
İnsan buna inanıyor değilmi?
Bende diyorumki insanlar uğraşıyorlar hemen olmuyor.
Benimki küçücük bi ihtiml benimki olmaz heralde diyorum ama
Yoktan vareden o.Hep bu ay eşimle kavuşalım diye hayır istedim.
Belki hayrıdır benim içinde.
Oysaki bende istemiyodum.
Canım üzmek için yazmıyorum sakın yanlış anlma.
Bende tesellimi arıyorum varsa bişeyler.
kızlar ikiniz içinde çok üzüldüm ama hayırlısı başka bişi diyemiyoruz gerçekten.inş bu ay gelir bebişleriniz
canım beni de o ümitlendirdi zaten,3 kere test yaptım umutla,1 haftayı hatta 8 gün gecikmeli geldi kırmızılar
Bu yaşıma kadar adetim hep erken gelirdi hiç gecikme yaşamamıştım,niye böyle oldu onuda bilmiyorum ama hayırlısı diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?