Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dün kontrole gittim dr 4 5 tane yumurtam olmuş birisi 20mm digeri 18.5mm gigerleri ise 14.5mm olmuş çatlatma ignesi verdi dün yaptırdım igneyi.36.saat sonra ilişki dedi dr bakalım canım hayırlısı gecen ay olmamıştı inş buı ayyy olurr:Saruboceq:
maşallah maşallah sırnaşık şey iğne vermesi iyi olmuş. iki yumurta cepte, diğerleride iğne etkisini gösterene kadar büyümüş olabilir.:teytey:
aman canım çalışın bol bol, doktor tavsiyesi ne de olsa, ilaç niyetine yerimseniben
bol şanş canım, inşallah tutar :Saruboceq:
Dün olduysan iğne, 24-25 temmuz gibi alırız haberlerini sempatiksalakcinni
kaliteli yumurta daa ii nasıl olur deniz? yani en azı ve en fazla boyutu???
kızlar kimse yokmu bende geldim aranıza ben yumurtlamadayım ve İşlemler Sürüyor Benim Günüm ayın 26sında o tarih gelene kadar sizinleyim burda hadi hayırlısı bakalımbayanssulusmile
Kızlar GÜNAYDINNNNNNN;
Hala adetim gelmedi ,test yaptım negatif çıktı ama 1 aydan az olunca gözükmeyebilir dediler,p.tesi kan testi yaptırıcam ümitli bekleyişim devam ediyor:Saruboceq:
kızlar yarın sabah tatile gidiyorum
hiç öyle bişi yoktu ortalıkta birden çıktı
çok iyi gelcek inşallah bu tatil bana
biraz kafamı dağıtmam lazım
rabbim yar ve yardımcınız olsun hoşçakalın...
beni özleyin ve unutmayın:))
bu arada kızlar bugün kürtajdan sonra 14.günüm ve kasıklarım fena halde sızlıyo
yımırtlıyom galiba:))
benimkinin pek gönlü yoktu tatile şimdi bi duş alıp gölünü etcem bir hafta yetsin:)))
belki 14.günü yada 15. günüdür canım bekle bakalım.inş bu ay tam 12 den vurursun
bende dün catlatma ignesi oldum saat 1 de 36 saati tamamlıyoruz inş bu ay yumoşlarım yüzümü kara cıkarmaz...
Kızlar GÜNAYDINNNNNNN;
Hala adetim gelmedi ,test yaptım negatif çıktı ama 1 aydan az olunca gözükmeyebilir dediler,p.tesi kan testi yaptırıcam ümitli bekleyişim devam ediyor:Saruboceq:
kızlar kimse yokmu bende geldim aranıza ben yumurtlamadayım ve İşlemler Sürüyor Benim Günüm ayın 26sında o tarih gelene kadar sizinleyim burda hadi hayırlısı bakalımbayanssulusmile
Selam kızlar,
Nasılsınız? Geçmişi pek okuyamadım. İnşallah güzel haberler vardır.
Benim tarih dündü, dün de bugün de test yaptım ama birşey çıkmadı. Hiç gecikmezdi gerçi ama regl olacakmışım gibi bir his var. Zıt pıt WC ye gidip duruyorum. Hayırlısı artık.
cnm belkide geç döllenme olmuştur bi kaç gün daha bekle.inş bebeişin seninledir.
hoş geldin sevgicigim günlerimiz hemen hemen aynı rabbim inş o günlerde güzel haberler vermeyi nasip eder inş....
İnşallah öyledir canım. Ama pek ümitli değilim. Belkide ümitlenmek istemiyorumdur. Olursada, olmazsada Allahın takdiri demekten başka diyecek sözüm olmaz. Ama tabi olursa harika olur :1rolleyes:
Hoşbulduk tatlım teşekür ederim beraber veririr artık mutlu haberimizi..
aramıza hoşgeldin cnm inş bu ay gelir bebişin bekletmez seni fazla.ne zamandır düşünüyosunuz bebek?
Hoşbulduk tatlım teşekür ederim beraber veririr artık mutlu haberimizi..
aramıza hoşgeldin cnm inş bu ay gelir bebişin bekletmez seni fazla.ne zamandır düşünüyosunuz bebek?