Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ACİLL CEVAP!!!!!
kızlar bugün ov testinde pozitiften sonra12. günüm sabah kalktım ateşim düşmemiş 36.7 bugün de adet günüm düşer die bekliodum
bi test yapayım dedim 2. çizgi çok silik çıktı,bakınca ggörülüyo direk ama gölge gibi
markası coretest
kızlar bu test güvenilirmi çünkü bende hiç ama hiç bi gebelik belirtisi yok
kızlar eşimde evde yok sizce söyleyeyimmi ona yoksa bosuna mı umutlanıyorum
sizlerde de olmuştuçünkü gecen aylar aynı markamıydı
bi de kızlar dün elimde kalan son ovulasyon testini yapmıştım öylesine onda da ikinci çizgi cıkıştı ama koyu olmayınca ben önemsememiştim
Evet canım , progestan uyku ve halsizlik yapıyor malesef.
Ben iyiyim, hala gelen giden birşey yok.
ACİLL CEVAP!!!!!
kızlar bugün ov testinde pozitiften sonra12. günüm sabah kalktım ateşim düşmemiş 36.7 bugün de adet günüm düşer die bekliodum
bi test yapayım dedim 2. çizgi çok silik çıktı,bakınca ggörülüyo direk ama gölge gibi
markası coretest
kızlar bu test güvenilirmi çünkü bende hiç ama hiç bi gebelik belirtisi yok
kızlar eşimde evde yok sizce söyleyeyimmi ona yoksa bosuna mı umutlanıyorum
sizlerde de olmuştuçünkü gecen aylar aynı markamıydı
bi de kızlar dün elimde kalan son ovulasyon testini yapmıştım öylesine onda da ikinci çizgi cıkıştı ama koyu olmayınca ben önemsememiştim
Testi belki salı günü yaparım. Dün yaptım birşey çıkmadı. Salı günü eğer regl olmazsam tabi yaparım büyük bir ihtimal.
hoşgeldin edammm, senden naber?
iyidir cnmm sen nasılsınn kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin edammm, senden naber?
iyidir cnmm sen nasılsınn kaydirigubbakcemile2
amann da gelmiş yine a.s. Hoşgeldin.
iyidir, haberler sende. Bekliyoruz biz kuzu kuzu, vakit gelse de öğrensek diye?
doğuda ne taraftasınız edamm ?
amann da gelmiş yine a.s. Hoşgeldin.
iyidir, haberler sende. Bekliyoruz biz kuzu kuzu, vakit gelse de öğrensek diye?
doğuda ne taraftasınız edamm ?
hoşbuldukk tatlımmm...
ben de beklemedeyimm halaa...
1 senedir siirtteyimm cnmm...
hoşbuldukk tatlımmm...
ben de beklemedeyimm halaa...
1 senedir siirtteyimm cnmm...
Siirte bir kere gitim, çok güzel bir çarşınız var, hayran kaldım. Ne kadar kuru bir şehir orası, ben ankaraya kuru derdim, orayı görünce vazgeçtim :) Zaten siirtten ankaraya gelen arkadaşlar ankara için çok rutubetli rahatsız oluyoruz diyordu sempatiksalakcinni
pzt test yaptırabilecek misin sen?
Siirte bir kere gitim, çok güzel bir çarşınız var, hayran kaldım. Ne kadar kuru bir şehir orası, ben ankaraya kuru derdim, orayı görünce vazgeçtim :) Zaten siirtten ankaraya gelen arkadaşlar ankara için çok rutubetli rahatsız oluyoruz diyordu sempatiksalakcinni
pzt test yaptırabilecek misin sen?
valla canım doğma büyüme istanbullu olarak buraya alışmam mümkün değill..sadece 2 senem kaldı inş o da hayırlısıyla gececekk..
dün gece 2 de eşim görevden geldi sabah 7 de tekrar gitti...akşam gelecek sabah göreve çagırmazlarsa gidicem cnmm...
valla canım doğma büyüme istanbullu olarak buraya alışmam mümkün değill..sadece 2 senem kaldı inş o da hayırlısıyla gececekk..
dün gece 2 de eşim görevden geldi sabah 7 de tekrar gitti...akşam gelecek sabah göreve çagırmazlarsa gidicem cnmm...
İstanbuldan sonra tabii zor olur. Ben de side den döndüğüm gün iş için gitmek zorunda kalmıştım da patronuma "kültür şoku yaşatacaksınız bana" diyordum sempatiksalakcinni
bu 2 senenin hayırlısıyla geçmesini, bir dahaki görev yerinizin gönlünüzce olmasını dilerim:Saruboceq:
Benim eşim subay, bizde gezdik biraz ama çok az ve batıdaydık hep. Pek zorlanmadım o yüzden ama 2-3 senelik evliliklerinde 4-5 kere tayin görenlerde olmuştu, çok zor vallahi.
Hadi bakalım hayırlısı, bebiş vardır inşallah :Saruboceq:
O zaman yarın edamm ve ramiznurun, salı günü de senin haberlerini gözleyeceğiz demek ki delikafadulden
İstanbuldan sonra tabii zor olur. Ben de side den döndüğüm gün iş için gitmek zorunda kalmıştım da patronuma "kültür şoku yaşatacaksınız bana" diyordum sempatiksalakcinni
bu 2 senenin hayırlısıyla geçmesini, bir dahaki görev yerinizin gönlünüzce olmasını dilerim:Saruboceq:
Benim eşim subay, bizde gezdik biraz ama çok az ve batıdaydık hep. Pek zorlanmadım o yüzden ama 2-3 senelik evliliklerinde 4-5 kere tayin görenlerde olmuştu, çok zor vallahi.
Ben düşünemiyorum bile. Gerçektende çok zor. Allah yardımcınız olsun.
Bu arada ekin, yaşlarımız yakın herhalde. Hamişlik haberini alırsak bana da moral olacak :)