Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kendi adıma konuşayım iyiyim bu hamileliğin belirtilerinden çok sık tuvalete çıkıyom derler ya hakketten onun belirtisimi ben 21 haziranda regl oldun 1 temmuzdan itibaren tuvaletten gelemiyorum acaba ondanmıı??
bende gebeliğimde öğrenmeden önce tuvaletten çıkmıyordum hatta enf. kaptım diye doktora gidecektim inş. canım hamilesindir olumunekankayizsmile hem adetinden 19 gün geçmiş
Selam kızlar,
Nasılsınız? Geçmişi pek okuyamadım. İnşallah güzel haberler vardır.
Benim tarih dündü, dün de bugün de test yaptım ama birşey çıkmadı. Hiç gecikmezdi gerçi ama regl olacakmışım gibi bir his var. Zıt pıt WC ye gidip duruyorum. Hayırlısı artık.
sevgı hosgeldın canım.bu kadar sabretmıssın engellerı ortadan kaldırmıssın umarım bu ay melegın gelır
kızlar ben geldım kımse yok.bız dr. a gıttık.yag dokusu mu ne olusmus.actı bırdaha kesık yerı bosalttı o sıvıyı kapattı tekrar.dr. pzt gel dedı.offf tatıl matıl haram bıze yaa.ıyılesseydı de gıtseydık yazlıga.ınsallah artık kapanır ve problem olusmaz.antıbıyotık kullan dedı.zaten esım dun bogazı ıcın dr a gıtmıstı.1000mg antıbıyotık vermıs dr. onu kullanıyor.gecsın artık cok sıkıldım.:çok üzgünüm:
esteem ve ekın kızlar ınsallah gec döllenmedır ve hamılesnızıdr.
valla kendi adıma konuşayım iyiyim bu hamileliğin belirtilerinden çok sık tuvalete çıkıyom derler ya hakketten onun belirtisimi ben 21 haziranda regl oldun 1 temmuzdan itibaren tuvaletten gelemiyorum acaba ondanmıı??
nisa nbr canım
slmmmmm herkeseeeeeeee :)
kızllaaar neredesiniz ya aaa bu ün topik cok sıkıcı kimseler yok gezmeleremi gittinizzzz
denizz, bekleme faslı pek fena ya. Ben kendimi attım dışarı vallahi.:1rolleyes:
hazelcigimmmm neredesin ayyyy kızların hepsi kayboldu heeeeeeeeeeeeee
slm canım nasılsın
iyidir nisa, sen nasılsın? kimsecikler kalmamış :)
evet kimsecikler yok cnm iyiyim ya sabah sınav var bende yatıyrum cnm kendine ii bakolumunekankayizsmile