- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
Hazelcim, konuyla ilgili bilgim yok bişey diyemiorum ama Üzme kendini inş önemli birşey değildir.
Bak anatolia biliyomuş ona güven bence :)
Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
İyi tatiller, bende değişiklikler olursa yazarım size pazartesiden önce :)
Öpüyorum hepinizi.
sanada ii tatiller cnm.hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
kızlar görüşürüz!! Alışveriş-temizlik beni bekler. bu arada eşim biyere gitcekti 1 ya da 2 gece olamıcaktı. gitmicekmiş! bizim için deil ama gitmicek sonuçta. o da b,i şans oldu. buna da sevindim tabbi de 15 temmuzdasperm tsti yaptırcak. biz bu pazar ilişkiden sonra taaaa cumartesi yapabilcez sonra da yapmayız adete yakın nolu nolmaz. bi kaç gün sonra da ya gebelik olacak ya da adet. 5 günlük perhizde çatlamasa bari benim yumurtalar. gerçi bu aralar da yumurtlayabilirim perhize girmeden de yetişebilir ama zate bi de sperm 2-3 gün kalıo ya vücutta. yumurta ne zaman çatlıcak o da önemli. en azında eşim gitceği bi yer vardı oraya gitmicek. bu güzel! yarın adetimin 13. günü yumurtalarıma baktırcaktım ondan da vazgeçtim. sadece 21. gün yapılan o testi yaptırcam. eşim de sperm sonuçlarrın öğrencez yter. kistim dışında her şe normal. bunlar dainşallah normal çıkar da i i ce rahatlarım. zate soğan kürü yapıom...
uuzattımm gene..
byeeeeeeeeee..............................
kolay gelsin cnm görüşmek üzere