Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın, fark olmadanda hamile olunabilir tabi :)CandaS hamilelikte herkesin hemen ilk ayda göğsü büyüyecek yada şişecek diye bi şey yok ki. kiminin daha sonra şişebiliyor
ayyy ben dogum yapmıs arkadaslar bebeklerını emzırırken gordum gogus ucları sımsıyah yanı kahverengı ama cok cok koyu sıyah gıbı oluyor.ama ılk ayda okadar olmaz heralde zamanla oyle olur
CandaS senin daha önce de adet gecikmen oluyor muydu?
tünaydınn
sonunda yıllık aradan sonra 2 bebişimizede kavuşucaz inşallah haziran hamilleeri arasına bende katılabilirmiyim :)kaydirigubbakcemile2:lepi:zemuszemus
Geçen ayda korunmamıştık.candas ılk defamı korunmadınız bu ay.yoksa bı suredr denıyormusunuz
Canım inş hayırlı haber olur yaay CandaS bekliyoruz güzel haberleri hadi bakalım inşallah canım hamilesindir
puskutt tebrıkler ne guzel ıkı bebegın var ben bır taneye bıle razıyım.bızede dua et olurmu
kızlaarrrrr bugün test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördüm pazarsesi doktora gideyim değil mii ?çok şaşırdım sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. yüce rabbim burdaki herkese hayırlı bir evlat nasip etsin
tünaydınn
sonunda yıllık aradan sonra 2 bebişimizede kavuşucaz inşallah haziran hamilleeri arasına bende katılabilirmiyim :)kaydirigubbakcemile2:lepi:zemuszemus
kızlaarrrrr bugün test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördüm pazarsesi doktora gideyim değil mii ?çok şaşırdım sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. yüce rabbim burdaki herkese hayırlı bir evlat nasip etsin
arkadaşlar merhabaaaa, bugün bereketli topic maşallah
puskutt, 06 arkadaşım, candas hayırlı olsun hihoyyyt
iki gündür pek giremedim, şöyle bir bakabildim sayfalara, bugünde güzel haberlere uyandım sayenizde :dance:
Allah kabul ederse, dün bende kendi çapımda hepinizin adını geçire geçire aklımdan dua ettim kızlar.
Canım teşekkürler.
Ama beimki henüz netleşmedi.
Sadece 2 günlük gecikmem var.
Bakalım sonuç ne?
Şimdilik bekliyorum...
olsun canım, ben bugün kırk kere söylerim senin için "hamiş, hamiş, hamiş.." diye. Kırk kere söylersen olurmuş. İnşallah öyledir :Saruboceq:sırnaşık şey