- 13 Haziran 2010
- 170
- 0
canım tşkkr ederim amin inşallah rabbim sizlerede nasip etsinncanım hayırlı ugurlu olsun.senin adına cok sevindim.rabbim saglıklıca kucagına almıyı nasip etsin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tşkkr ederim amin inşallah rabbim sizlerede nasip etsinncanım hayırlı ugurlu olsun.senin adına cok sevindim.rabbim saglıklıca kucagına almıyı nasip etsin inş
herkeze teşekkür ediyorum sizlerede dua ediyorumm rabbim kısa zamanda nasip etsin sizlerede inşallahh... puskutt seninde hayırlı olsun...
her konuştuğum kişi kafayı takmayacaksın rahat bırakacaksın kendini diyor. ben artık eskisi kadar da takmıyorum. doktorun biri ilk aşılamada %100 hamile kalırsın demişti. kendi kendime hiç olmadı aşılama yaptırırım diyorum ama eşim takıyor kafaya.eşlerden biri kafayı takınca da olmuyor bu iş.
Benim kuzenim de 3 yıl korunmadığı halde çocuğu olmadı.4.yıl iki tane üst üste oldu.şok geçirmişti ikinciyi öğrendiğinde.nasıl olsa kolay kolay olmuyor.hem süt de korur diye korunmuyormuş.ikinciye de doğurdu.şimdi bir oğlu bir kızı var.Vakitlerini bekliyorlar işte her ne kadar biz şimdi istesek de.