benim manyak rüyalarım vardır
geçen gün abdülheyi gördüm rüyamda
karısıyla çocuk yapmak için uğraşıyolarmış
bende korka korka abdülhey abi
sen keçiboynuzu ye eşinde bal tarçın çörek otu diyorum:roflol::roflol::roflol:
bi gecede rüyamda tatar ramazanı gördüm
sayıklıyomuşum benimki uyandırdı sonrada 3 gün küstü elin adamının rüyanda ne işi var diyedelikafadulden
halbuki ne güzel adam bana hamile kalma yöntemleri anlatıyodusırnaşık şey
ayyy inşallah canım gece beni görseydiniz karnıma elimi koydum öyle şeyler anlattımki bebeğime neden bizi bekletmemesi gerektiğine dair ona yapacaklarımdan odasından bile bahsettim
bak ilk defa duyuyom
severim vanilyayı yiyiyim bari:)))
inşallah olmayıoz kötü içerik ne diyim:)
başka nasıl gülcez ya
kafaya tak tak nereye kadarhihoyyyt
bgazen diyorum keşke aktarcı olsaydı kocamdelikafaduldensırnaşık şey :roflol: :roflol: kız sabah sabah kurtlar vadisi kadir inanır oyyy birde sayıklıyormuş adamı delirtmeye mi çalışıyon ne delikafaduldenkeçiboynuzu çok komik kızlar yakında ben zaten karı koca ilaçları satan bir dükkana ortak olurum herhalde
ye ye hatta bu küçük mumlar varya onların vanilyalısı var yak onlardan bir tane afrodit olursun mum bitinceye kadar
first nbr canım.calısmalar basladımı.esın nasıl oldu.benımkı amelıyatın etkısını atlatamadan hasta oldu.bogazı agrıyor ve atesı yukseldı dun.38.3 ü gorduk.dun aksam soguk kompres uyguladım ıkı saat.arada da sıteye gırıyordum.2 dakıkada bır kalkıp bezlerı soguk suda yıkayıp eklem yerlerıne koydum.cok sukur dusurduk.ama yıne ckmasından korkuyorum.benım esım cocuk gıbıdır.hastalandımı hemen ateslenır ve kolayda dusmez.ılacta ıcıyor.aksam nasıl uyumusum hatrlamıyorum yorgunluktan.tabı yatsı namazını aksam namazını 2 defa 12 ser rekat hacet namazı ve kaza namazı kıldım.salatı selam getrdım.elımden geldıgınce yaptım bısıler.kuran okudum.ınsallah rabbım kabul eder.sızlerede ettım.bugunde temızlık var.yarın arkadaslar gelcek.
first nbr canım.calısmalar basladımı.esın nasıl oldu.benımkı amelıyatın etkısını atlatamadan hasta oldu.bogazı agrıyor ve atesı yukseldı dun.38.3 ü gorduk.dun aksam soguk kompres uyguladım ıkı saat.arada da sıteye gırıyordum.2 dakıkada bır kalkıp bezlerı soguk suda yıkayıp eklem yerlerıne koydum.cok sukur dusurduk.ama yıne ckmasından korkuyorum.benım esım cocuk gıbıdır.hastalandımı hemen ateslenır ve kolayda dusmez.ılacta ıcıyor.aksam nasıl uyumusum hatrlamıyorum yorgunluktan.tabı yatsı namazını aksam namazını 2 defa 12 ser rekat hacet namazı ve kaza namazı kıldım.salatı selam getrdım.elımden geldıgınce yaptım bısıler.kuran okudum.ınsallah rabbım kabul eder.sızlerede ettım.bugunde temızlık var.yarın arkadaslar gelcek.
ayenen ya ne vardı sanki kadın doğumcu olsalarkaydirigubbakcemile3aynısını bende diyorum ne yani bankacı oldun da ne oldu şöyle bir kadın doğumcu olsaydın kağan kocatepe gibi diyorum bizim evdede en çok onun adı geçiyokaydirigubbakcemile3
sağol canımallah muhabbetinizi arttırsın süpersiniz kızlar valla güldürdünüz beni kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanÇok tatlısınız kızlar ya :)
kızlar ben kalkayım yarın için hazırlık yapmam gerek tatilde girebilirmiyim nete bilemiyorum hepiniz kendinize çok iyi bakın kızlar bu arada 10 gün kaldı inşallah beklenmeyen adetime dualarınızda be nide unutmayın umarım geldiğimde bissürü hamiş haberi okurum hadi bakalım omman ın sloganı nı tekrar edlim ne kadar fikfik o kadar bebek hoşçakalın kızlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?