- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tam tersini duymuştum tatlı konusunda tatlı az yesin demişti birileri ama gene de bilmiyorum.
sperm testi nası olcak bakalım.. inş. i i çıkar..
devlet hastanesinde sperm testi ve varikasel muayene olcak.. devlette olu o di mi varrikosal de ikis de zate randevu alın dı 15 temmuza.. oluodur. asılböbrek baktırcak bi de .. orda onu da söleyip yaptırcak sanırsam..
Bende devleti tavsiye ederim. Şahsen hiçbir özel lab. merkez vb. ye güvenim yok.
Eşim GATA ya gitti üroloğa. Zaten ürolog testi istiyor. Bence diğer hastanelerde de yapılabilir.
yase canım eğer sperm hacmi 2cc ise ve yüzde 50 hareketli ise ve sperm morfolojisi(yapısı) ii ise sorun yoktur bilgin olsun
yase siz niçin bunlara gerek duydunuz ben düşük yapmıştım ve düşük sebebleri olarak sprem kalitesizliği olabilir diye bi duyum almıştım o yüzden yaptırmuıştık
tedbir olsun die canım..
en iyisi bende aynı sebebtendi aslında zamandan kazanmak için ikincide aynı olmasın eğer varsa bilelim sorunu demiştim sende ii yapmışın peki ne zmandır bebk düşünüyosun