- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sapık kim buldum. Eğer tekrarı olursa inanın savcılığa veririm kendini çok zeki sanmasın burada herkeze de rezil ederim. Mesajım ulaşmıştır umarım doğru yerlere....
çok teşekkür ederiz inşallah bidaha gelmez buraya...
3G li telefonum zaten şimdide var sekreterinden koruyorum adamı ama ben şöyle bi çip falan taktırsam kalp atışı hızlanınca bana mesaj gönderse bende daha olay başlamadan devreye girsem diyorum yada burnunu falan yanlışlıkla kapıya çarpsam biraz tipi bozulsa olmaz mısempatiksalakcinni
Umarım mesajımı okudu şu anda bakayım ne yapacak....
ya canım bişey sorucam bizde hep ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce bide ertesi gün çalışıp bırakıyoruz.acaba yanlışmı yapıyoruz.bu ay devam etsekmi bikaçgün daha?ama ben genelde ağrıyı takip ediyorum çünkü çift çizgi çıktığı gün yada ertesi gün çok şiddetli ağrım oluyo yani çatlayacağı zaman sonra o ağrı geçiyo bende çatlamıştır diyorum bidahada çalışmıyorum.acaba ağrı geçtikten 1-2 gün sonra çatlamış olma ihtimali varmı?ama ateş ölçmedede genelde ya tam pozitif çıktığı gün yada ertesi gün çatlamış gözüküyo bende ondan bırakıyorum.peki sende ağrı falan oluyomuydu yumurtlama döneminde yani ağrı geçtikten uzun süre sonra çatladığı oldumu hiç?
utanmıştır heralde öyle bi duygu taşıyosa tabi
sana belki sekreteri güzel görünüyodur çünkü kadınız ve çirkinde olsa biz güzel sanıyoruz
ama sen eşinin gözünde bitanesindir merak etme canım
bunları düşünme demicem düşün ama çok fazla kaptırma kendini
hem bunları eşine hissettirme
kendilerini bişi sanmasınlar:))))
gizli saklı kıskan:)))kaydirigubbakcemile3
istiyosanda ayağına yanlışlıkla bi çölme tak kızın gidemesinkaydirigubbakcemile3
sapığın bulunduğuna sevindim. böylelerini zaten direk atmak gerek kadınlar kulübünden.
:) özlem korktum ben senden yaa :) şeytani fikirler var gibi :)
yase bugun cıkan sonuclar ne sonuclarıydı.hormon mu