Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yase tıroıd var tsh oluyor.yaa testesterona gerek yok.bak bende cokpanık yaptım.ama dr. bısı cıkacagını sanmıyorum ama ıstıyorsan yaptr dedı.bısı cıkmadı.yanı az cok bılıyorlar bısı olup olmadıgını.yaptrmana gerek yokmus.fsh lh falan normal cıkarsa.senınde normalse gerek yok.ama ılla yaptırayım dersen adetın 3. yada en gec 5. gunu yaptırılıyor.
toxoplazma ne testı oluyor bılemıyorum ama.onu hıc yaptrmadım bende
kızlar burda elektrikler kesilip duruyor tam mahrumiyet bölgesi yaw. bişi sorcam ben size ovulasyon testi tek çizgi çift çizgi ne?
evet ya bir yıl uzun amaayyy ozlem allah korusun yaa.bencede kıskanıyorsan bıle esıne bellı etme.adamın aklına karpuz kabugu sokma olaf baska turluydu ama boyle uyarladık.yanı aklında olmayan seylerı aklına sokma.hılalın dedıgı gıbı yapacagı varsa her turlu yapar.ama rabbım kısmet etmesın oyle seylerı yapmasını.1 yıl uzak olmakta zor olacak.arada gelır heraldebelkı ozaman hamıle kalırsın.okadar ozlem sonunda adam geldıgınde bebek mebek dusunmeden olursa belkı gelır bebıs
ben çok denedim ama olmadıhazele katılıyorum özleyince de çocuk daha rahat oluyormuş. benim arkadaşım 3 hafta ayrı kalmış kocasından sonraki buluşmalarında hamile kalmış kızlar biz de kocaları kısa süreliğine bir yere mi yollasak :)))))
alkisalkisalkis alkisalkisalkis sapık bulunmuş kızlar şu teknolojiye bir türlü akılsır erdiremiyorum maşallah ne bilgili kızlar var aramızda kız dayanışması budur işteolumunekankayizsmile yok belli etmiyorum ama yakışıklı gitmesinede izin vermiycem kesin bişey yapacam tatilde falan kötükedihüso
evet canım sanırımprogesteron testi doktorun dediği. benim de 21. gün pazardı ben de pazartesi yaptırdım testi.
yase progesteron testı yumurtan catladımı catlamadımı ona bkmak ıcın yapılıyormus.
öff ne olacak böyle halimiz ya. gün gün ayarlamak zorunda kalıyoruz her şeyi. yase eşin sigara falan kullanıyormu? bak bu da çok büyük etkenmiş spermlerde benimki hala kullanıyor bu ayda hamile kalamazsam ilk işi sigarayı bırakmak olacak kocamın. istese de isteme se de bırakacak yapcak bişi yok :)