CAnım inşallah.Allah isteyen herkese versin.Haziran ayı yılın yorgunluğu var üzerimizde.Bu ay çok sitres yaptım.VE resmen günler geçmek bilmedi.Bunun ne demek olduğunu buradaki herkes bilir.Günleri bir bir saymak ne kadar yorucu.Sitres yapıp çok kafaya takınca olmaz diyorlarya.NE bileyim adet olursamda üzülmeyeceğim kendime söz verdim.Önümüzde kocaman bir yaz tatili var.Ayyy ınsallah ılk hamılemızde sen olursun belkı hadı ama bır atak beklıyorum artık lıstede sıradakı arkadaslardan
Testler sılıvrıde herbır test 20 tl cıvarı yalnız canım.bence bır cok test yaptrcaksan devlet hastanesınde yaptr.ben 4 teste 79 tl odemıstım.sımdı baska yaptrrsam devlette yaptrayım dıyorum.
edam bızde anlasmalıyız emeklı sandıgı ama her bırıne ayrı ucret aldılar 4 tane hormon testınde.baska anlasmalı mı acaba nasıl oluyorkı
canım bizden %30 alıyorlar tahlillerde...siirtte ben tahlillerime hiç ödeme yapmıyorum anlaşmalı hastanelerde..benim ilk hamileliğim çok sorunlu oldu ve sonlandı ve o kadar tahlil yaptırdım hiç bir ödeme yaptımm..sadece ilacın bir kısmı ve muayne parası kesildi bizdenn...
nasıl sorun oldu canım.düşük mü oldu.rabbım hayırlısını versın.yıne kalırsın bence bıkac aya.
canım 3. ayın içinde kalp atışları durdu maleseff..5 ay dinlenmedeydim ve korunmayı bıraktıkk bu ay çalışmalara başlıyoruz inşş :))
edacım cok zor olmustr senın ıcın.rabbım sag salım almayı nasıp etsın hamıle kalıncada.kolay degıl
geçmiş olsun edam.BEnimde 2 aylık kalp atışları durdu.Ama bana doktor 3 ay dinlenme verdi.Ama hormonlar kendini ancak 6 ayda toparlıyormuş.Normal bir doğum sonrası gibi düşünmek lazımmış.İnşallah bir daha yaşamayız.
tşk ederim cnm...sana da çok geçmiş olsunnn...bana da dr um 3 ay verdi ama benim 5 ay oldu canım kendimi ancak toparlayabildimm...evet öyleymiş ben ilk deneme de hamile kalırsam 6 ay doluyor hayırlısıylaa..kalp atışı duran bebeğime ilk denemede hamile kalmıştım bakalım hayırlısı canım allah bir daha yaşatmasınn...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
ramiznur---------10 Haziran
guzel83--------12 Haziran
ktg.............18 Haziran
truf----------------19 Haziran
ronya------------20 Haziran
nurberra-------24 Haziran
yasekase---------26 Haziran
faran------------29 Haziran
hazel82-------27 Haziran
firstheaven----29 Haziran
suyasem-------- ? Haziran
murebdu-------4 Temmuz
nurten34------5 Temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?