yok bacı hamile kalmadan önce eskiler öyle yaparmış hatta şu lobet şekeri varya o daha iyi oluyomuş bi tarafı pembe bi tarafı beyaz spermi içine çakermişe haydaaa hilalbebik şeine şekeri nası kodun. onu da gebe kalınca mı yapcaz. onu de bari de kopyala yapıştır yapim gerek olur belki.m.
e hilal normal hemen gebekalmışın ya 2 keredi di mi e normal yane...benceee...
:) eşinde cocuk gibi ama diyorum yaaa erkek milleti işte hiç bişiden anlamıyorlar.benimkide aynen öyle seninkinden farkı yok şey düşkünü kadın gibi hissediyorum onun yüzünden.istemeye istemeye ne yapayım bebiş için
geldi kızlar hadi ben kacıyım yarın devam ederiz hepinizi cok cok öptm
anlamadım o elma yağını rahme nası koycaz. ben mesela pamuğa döküp gece ped kyuyomuş gibi kosam da vajinanın üstünden değse olmu o mu. nası...
saol denizci m bu arada..
yok bacı hamile kalmadan önce eskiler öyle yaparmış hatta şu lobet şekeri varya o daha iyi oluyomuş bi tarafı pembe bi tarafı beyaz spermi içine çakermiş
ben yaptım valla:)))
bu arada ayaklarımı yukarı tuttum sabah yaptım banyomu hep
eşimede sürekli keçiboynuxu pekmezi
fındık fıstık ceviz armut ve havuç yedirdim
ve şimdiden sonrada yapcam
rabbim büyük emeklerimizin karşılığını vercek inşallah
ayenn senmi benmi ya
valla kendimi azgınlar gibi hissediyorum sırf bebk için düşünmesin diye
kendime bir sürü gecelik aldım
napıyım bundan sonrada aynısını yapcam
adamı spermogram tahlili için ikna etmez için 1 sene uğraştım
utanıyomuş sanki benimki can değil
sürekli hastanelşerde bacağımı açıp yatarken
ama onları meletecen onlara bu müstahakdelikafaduldensırnaşık şey
kızlar soracagınız başka bişi varmı benimki gelir şimdi eccik gidem de süslenem büslenem :jeyyar:
hilalbebik saol tatlım sen de...
i i geceler.. yazarsan onu da denizinkiler,i falan da yarın kopya yapıştır masaüstüne atıverimm...
uykum geldin kıxxlarrr. benimki de maça bakıodu.
i i geceler herkese....
hilalcigim al bende de okadar ben de biraz önce yazacaktım benimkide gitmedi amannn aynıymış kocalarımız.ben aynılarını eşime dedim zorla ikna etmiştik.hayırlısı olsun canım canını sıkma emein boşa cıkmadı ya ona şükür et nesen ben cıkıyorum hadi iyi geceler
günaydın herkese selam..
bugün soğan küüne başlıcam ılımasını bekliom. ılıcak içcem sonra 10-15 dk. beklicem. anlıcanız açılktan öldm..
evet canım doğal oldu. biraz bekletti ama yumurcak :)farancım doğal yollardan oldu di mi sizin 7. denemede. eşin de ve sen de problem yoktu di mi?