anladım canım saol. acı elma aktarlarda buluruz o zaman. 1 çay kaşığı falan süt maydanoz buharına koycaz di mi. soğanlan ilgisi yok. ama soğan kürü de oldunda 15 gün oldundan denk gelio gene spermelre ya. olsun hadi güç olmasın geç olsun.
soğan kürünü nası yaptın. ben yarın başlıom adetin yedinci günü. öle mi de ya. sabhakşam 15 gün sonram adet oluoz diğer adetten 10 gün önce 5 ya da7 gün yapıoz kür bitio ılık içioz taze hazırlıoz. ben böle biliom ama sen nasl bilion hilalbebik denizzzzz sen ne diceksin bu konularda tatlım..
süt daha etkili galiba öle midir? ama hilalbebik yaptında gebe kalmıştın di mi o ay.. dimek yumurtala ra bi zaararı yok ama aklıma takıldı derler ya sıcak banyo yapmayın fala.n. ayy ne bilim ya yumurtalardan her şede etkilenio. canı istedikleinde etkileniolsr dır bence. takılmayalım di mi buraya hilal sence. bi fikir ver. soğan kürü spermlere fikir yürüttük şimdii haydaa buharda da yumurtlara diidik. e napcaz biz yapsak bi yapmasak bi. yapmadıkmı da aklımızda kalır...
hıııı şimdi anladım bende calışıyor falan sanıyorum.aman bu erkekler öyle işte ana kuzuları ne olacak.gelince sende bıktır onu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni neye ugradıgını şaşırsın.bazen benim eşimde böyle yapıyor sinir oluyorum heeee valla
valla bacı ben bi zararını görmnedim
sıcak banyonun yumurtalarla alakası yok
spermi öldürdüğü için sıcak duş almayın diolar
ayrıca sıcak yumurtalıkları büyütür
ben mesala yumurtlama zamanlarımda kasıklarıma sıcak su torbası koyuyorum büyüsünler diye :)
dediğim gibi çok fazla alçak bişiye koyma sütü
biraz yüksek leğen olsun
öyle bulaşık leğeni olmaz yani...
kızlar bence hepsi dogal şeyler kullandıgımız ilaçların yanında hiç kalırlar valla ama ben ne duysam araştırıp yapıyorum.yapmayıncada olmuyo hiç deyilse yaptım nedim derim içimde kalmaz
evet ben alçak legende yandım inanın cok kötü şeyler oldu her yerim haşlanmıştısempatiksalakcinni cok dikkat edin bilemedim ben aklımada hiç gelmemişti kova falan daha iyi bence
yok denizim ne çalışması dün gece 3te geldi çalışıyodu 6da işe gitti
4te geldi köye gitti
yarın akşam gelcek...
zaten aramız limoni iki gündür köy davasından çok canım sıkıyodu iyi oldu konuştuğumuz biraz kafa dağıttım valla
saolun hilalbebik ve denizz çok anlayışlısınız. yazdınız karışımları bazen not alıorum. masaüstü kopyala yapıştır belgelerle doldu. denizz son bi soru bana hyıtı nasıl yaptını ne zaman başlanıp bitiridini yani va mı süresi sıcaklığı nasıl nerden alındığı vs. yazar mısın**
edamm ii saol se de iisindir umarım..
anlıyorum seni canım valla benimde canımı sıktı.gitme dedim yine dinlemedi bu duruma cok sinir oluyorum.ben cocuk konusunda bu kadar hassasken onun hiç umrunda deyil bu da cok zoruma gidiyor valla.elimden geleni yapıyorum ben beyefendinin umrunda deyil.bu erkek milleti böyle canım.sennn hiiçç canını sıkma gelincede tatlı konuş sonrada anlarsın yaa fik fiksempatiksalakcinni
saolun hilalbebik ve denizz çok anlayışlısınız. yazdınız karışımları bazen not alıorum. masaüstü kopyala yapıştır belgelerle doldu. denizz son bi soru bana hyıtı nasıl yaptını ne zaman başlanıp bitiridini yani va mı süresi sıcaklığı nasıl nerden alındığı vs. yazar mısın**
edamm ii saol se de iisindir umarım..
deniz bazen okadar yorgun ve bitkin hissediyorumki kendimi anlatamam
ben inanki yumurtlama günlerinde sırf fikfik için ağladığımı biliyorum neymiş efendim
başka zaman istemiyomuşum
hamile kaldım çok sevindi tabi ama bi yandanda düşüncesi bebek olunca beni unutcaksın oldu((
ama takmıyorum hiç kendimi üzemem mecbur yapacak evlenmeseydi:))):teytey: