- 30 Ağustos 2007
- 551
- 0
hah temizliğini de tam vaktinde yapmışsın, eline sağlık sırnaşık şey hay allahım haklı çıkar beni inşallahhhh sırnaşık şey
Canımsııııın olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hah temizliğini de tam vaktinde yapmışsın, eline sağlık sırnaşık şey hay allahım haklı çıkar beni inşallahhhh sırnaşık şey
ekın cok agır ısler yapmasaydın canım yaa bebıs varsa dıkkat ettın dımı
Canım benim, seni o kadar çok takdir ettim ki anlatamam. Harikasın. Yanımda olsaydın eğer yanacıklarından ses çıkara çıkara öperdim.
Allah büyük güzelim. Neler duymadık ki, neler yaşamıyoruz ki. Hep bir başkasının başına gelecek sandığımız şeyleri günün birinde bizde yaşıyoruz. Allahım bu uğurda gösterdiğin çabayı karşılıksız bırakmasın. :Saruboceq:
benim yumurtlama 12. gün olabilir. 14. gün de olabilir. deişio 16. gün bile olmuştu. belki 12. yumurtladımda yumurtam geç çatlıo. atorum 14. günde daha çabuk. tam bilemesek de. 9. gün gitsem en erken 11. gün yumurtlasam bu ay. yani 11. gün yumurtlamamın başladığını düşünürsem. 2 günde etkiler mi yumurtalarımı. ne zaman geçer etkisi radyasyonun.. inş.bu ay 13 günden önce yumurtlamam..hatta 14-15 ii olur eşim yetişir..
anladım absynth cok gecmıs olsun.canım meme kanserı artık tedavısı olan bır kanser turu bızım bır tanıdıgımız 10 yıl once oldu ıyılsetı cokta saglıklı sımdı.ınsallah saglıkla gelır bebegınde super olur.bak kac tane yumurtanda oldu ohhh 3 uz olmasın kızkaydirigubbakcemile3
valla hazelcim. sağda bir tane, solda iki dene. Zannedersem en fazla ikiz olabiliyo bu durumda. Doktor uyarısını yaptı, bende canıma minnet dedim. :teytey:
ne şımarığım ya, bir tanesini buldum da ikiz, üçüz diyorum :kedi:
hepsi de aynı anda çatlar, romantik buluşma gerçekleşirse bilemem tabiii delikafadulden
Çok sağol ekin. Amin, kimsenin başına gelmesin gerçektende. Allah insanın sabrını sınıyor resmen o durumda.Ben bir ara az kalsın eşyalarımı vb. topluyordum, benden sonra eşime zor olur diye :) ama bakın hayat işte, 2-3 ay önce tedavi görüyordum, şimdi bebek diyoruz. Hayatta her sıkıntı atlatılıyor allahın yardımıyla.
Bir de komik olan, bende göğüs yok ki Doktora dediydim zaten "olmayan göğüste ne kitlesi" diye. Dediğin doğru, insan başına gelmezmiş sanıyor
Bu çabalarımız da boşa çıkmasın inşallah, Allah büyük ...
Bu arada kızlar, şimdi bebek derdinde herkes ama kendinizi de unutmayın. Her ay kendi kendinize göğüs muayenesi filan yapın mutlaka. Gerçekten önemli.
Selam kızlar, en sonunda birşeyler yazabileceğim. iki gündür temizlikle uğraşıyorum, camlar, perdeler vs. Herhalde iki günde 1 kilo vermişimdir. sempatiksalakcinni
Canım gözün aydın. Bak bu iyi bir başlangıç oldu, bundan sonrada herşey istediğin gibi olur inşallah canım.
Canım arkadaşım, ağzın bal yesin. Yarabbim hepinizin gönlüne göre verir inşallah. Sağlıklı, hayırlı, eli ayağı düzgün şirin mi şirin bebişler nasip etsin. :Saruboceq:
valla hazelcim. sağda bir tane, solda iki dene. Zannedersem en fazla ikiz olabiliyo bu durumda. Doktor uyarısını yaptı, bende canıma minnet dedim. :teytey:
ne şımarığım ya, bir tanesini buldum da ikiz, üçüz diyorum :kedi:
hepsi de aynı anda çatlar, romantik buluşma gerçekleşirse bilemem tabiii delikafadulden
canım benim ayın 8 inde daha bir hafta var ama nedense bende acayip bir bel karın kasık agrısı var gece 3 den beri de mide bulantım var ayaga kalktıgımda kafam bulanıyor..bugün bütün gün yattımmm...deniz ve sultandan haberim yok bugün görüşemedik ben giremediğim için..