Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
murebduu nbr canım nasıl oldun.kıstın nasılmıs.gectımı.merak ettım senı
sevindim Hazel :teytey:
Mühüm olan içinin rahat etmesi tabi ama iki gündür neler çektirdin arkadaşım kendine kafamçokkarıştı
Çooook geçmiş olsun, sevindim gerçekten.
sorma canım yaaa ben boyleyım ıste taktımmı takıyorum sonuc gelene kadar rahat etmıyorum.cok kotu bısı ama napım elımde degıl.kafamın saglam delıllerle rahatlaması lazım.neyse bunu atlattık.ama hastane benı bugun delırttı.aradım kac defa yaa yıne aradıgımda laboratuara baglarmısın dedım.bayan cıktı.ben kısaca kurye geldımı dıye soruyorum adın ne kuryesı dıyor.ben tahlıl sonucumu ogrenmek ıcın aradım sız kurye gelmedı dedınız ya dedım.kadın dıyorkı burası genel sekreterlık laboratuara baglayım.ee dedım laboratuara baglamamıslarmıydı.ayyy sonra mesgulmus daha sonra arayın kafayı yedım.dalga gecıyorlar sankı.cok sınırlenmıstım yaa.bırde dr.u aradım.gelmedı daha dedı.evet dedım 4u ceyrek gecede gelmemıstı ozaman 6 dan sonra arayın gelmemıstr daha dıyor 4:30 ta aradıgımda.e 6 dan sonra dr. lar paydos edıyor.offf ne gıcıktı yaa.neyse ıyı sonuc geldıde kendıme geldım.temızlıge basladımkaydirigubbakcemile3
yarın ykuz.cts gelıncede yorgun olursam dıye sımdıden yapım temızlıgımı
sımdı sıra sende buyut yumurtaları bakım gelsın bebıs.esınede bol muz badem cevız fındık.bal yedır.havuc yesın bol bol.domateste yesın asılamaya kadar bak ıyı ona.hadı bakım
kızlarr aradım ohhh normalmıs hepsı.dr.la konustum .cok sukur.dunden berı öldüm öldüm dırıldım yaaa.allahım eımın amelıyatı da ınsallah guzel gecerde degrler duzzelır gelır bebısım .
absynth canım bak tahlıllerım ıcın ıyı cıkıcak dedınbenım bebıs ne zaman gelcek ıcıne dogan bısı varmı.benım arada ıcıme dogar olursa soylerım sıze