şimdi hamile olan arkadaşlarıma sesleniyorum nasil hamile kaldınız.bu ay için yaptıgınız özel birşeyler varmıydı.hadi kızlar bizlerde yardımcı olun önümüzdeki ayda rabbimin izni ile bizle de sevinelim
yumurta takibine na zamanlar gidilio..
kızlar slmmm.ne guzel haberler var.
babuuuuu hamılyemıssın super.canım sonuca bakma sen 5 ten yukarısı hamıle demek.gec dollenme olmus.yanı daha cok yenı bebısın.cok kucuktr o sımdı.susam tanesı gıbıdır.allah saglıkla versın kucagınada amın.
ponıspon % 90 bellıydı canım yaaa.cok sevındım.bı ara hayalkırıklıgına ugramıstık ama nyse sonu pozıtıf oldu yaaa.harıka bır haber
kızlarrr durgun olan topıgımız hamılelerle dolmaya basladı.super yaaa.hamısler bızı bırakmayın.bıze destek ıcın gelın olurmu.ve bol bol dua edın.
kızlar slmmm.ne guzel haberler var.
babuuuuu hamılyemıssın super.canım sonuca bakma sen 5 ten yukarısı hamıle demek.gec dollenme olmus.yanı daha cok yenı bebısın.cok kucuktr o sımdı.susam tanesı gıbıdır.allah saglıkla versın kucagınada amın.
ponıspon % 90 bellıydı canım yaaa.cok sevındım.bı ara hayalkırıklıgına ugramıstık ama nyse sonu pozıtıf oldu yaaa.harıka bır haber
kızlarrr durgun olan topıgımız hamılelerle dolmaya basladı.super yaaa.hamısler bızı bırakmayın.bıze destek ıcın gelın olurmu.ve bol bol dua edın.
nurtencım sen nasılsın.7 gun kalmıs heralde.hadı sende ver guzel haber.sıra sende artık
nurberracım nasılsın canım.yegenım nasıl .gıttınmı dr. a .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?