tşk ederim canım rahatladım yaa hemen bu gün aktarcıya gidip bal,polen arı sütü karışımı aldım birde hayıt tohumu aldım bu gün başladım bakalım.bu ay nuberrayla ikimizinde 2 tane yumurtası olmuştu ikiz olursa falan diye konuşmuştuk cok şükür onun bi tanede olsa oldu maşallah ama bende döllenme olmadı.bu ayda ikimiz aynı olacaz sanırım.temmuz ayı inş bize ugurlar getirir canım.rabbim hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda inş.sen birşeyler yapacakmısın regl olunca.denız regl olmussun hayrlı ugurlu olsun:))) bende oluyorum galıba artık.kahverengı akıntı gelmeye basladı bıkac saate sokulur.gec yumurtladım ama normal gunlerımde oldum
Ben de adet olmadım daha benim pıt geliverir. Önden kahve pembe tarzı akıntı olmaz mazallah..
Bugün de ağdamı banyomu yaptım temizlendim i i ce. ARTIk regl olabilirim!
eet rahatladım regl de oldu mu tam olcak denizcim.. relax bi şekilde regl olmaı bekliom..
temmuz ya da ağustos tutsun istiom. bi de ikiz oldu mu demeyin keyfime. aslında biraz gecikcekse gebelik ikiz sağlıklı hayırlı olsa ne seviniri.m..tekiz ikiz farketmez ama güzel olur ikiz de..[/QUOT
ayyyyyyyy inş isteyen herkeze nasip etsin rabbim.aslında benim kardeşlerim ikiz annemin akrabalarında cok fazla ikiz var.eşiminde iki halasının cocukları ikiz amaaaaaaaa n benimde ikiz oluyormuş akannehir aslında ikiz genlerle alakalıymış sizde de varmı canım ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?