Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür edrim canm sabaha kadar dayanabilirsem eğer ben uyumam bugün testin sonucunu alır almaz yazarım tekrar iyi uykular sana ben daha buradayım.
hazelcim nurbelanınkini tahmin etmiştin bana varmı bir tahminin
evet cnm okumadınmı yukarda..
kaydirigubbakcemile3 kızma canım.ben msjı yazarken sen daha msjını gondermemsıtın ponısponcum herlde aynı anda yazdık.msjı gonderdıkten sonra senın msjda cıkmıstı.
teşekkür edrim canm sabaha kadar dayanabilirsem eğer ben uyumam bugün testin sonucunu alır almaz yazarım tekrar iyi uykular sana ben daha buradayım.
hazelcim nurbelanınkini tahmin etmiştin bana varmı bir tahminin
yarın yaptıramam malesef hatta pazartesi bile yaptıramaya bilirim çüünki kayınvalidemi doktora götürecem onun yanında yaptıramam test ama yapmaya uğraşırım.. kızlar bide hamileysem ben çok ağır kaldırdım bu hafta hemde adetim başlıyor diye üstüste iki tane ağrı kesici içtim oda yetmezmiş gibi kayınvalideme rongen çektirdim röntgen çekilirken odadaydım ..ponisponcugum cok sevindim allahım inş bebişin bu sefer seninledir yarın pazarya nerde yaptıracaksın canım testi.bizede dua et ne olur.şimdi sen heycandan uyamazsında ne güzel bir duygurdur şimdi için içine sıgmıyordur.rabbim bizelerede nasip eder inş.
estafurullah kızarmıyım hiç kızdığım için yazmadım onu yukarda ayrıntılı anlattım diye yazdım.öyle anlaşıldıysam telaşıma ver öyle bir niyet belirtisiyle yazmaadım onu
canım o o anda agzımdan cıkan bısıydı.ıcıme dogmus heralde o an oyle yazdım.bak bısı daha yazmısım ben ama dogru cıkarsa soylıycem hemde msjı gostererek.bakalım bu sefer tutacakmı.
canım ıcımden gonlumden gecen hamıle olman.ama bır tahmınım yok.gercı cıft cızgı gormussun.pzt kanda baktr bızı sevndır burda.certain marka almadınız degılmı yınelmaz: rabbım ısteyen herkese hepımıze saglıklı bebekler versın lıstemız hamılelerle dolsun ınsallah.bızede cok dua edın
yarın yaptıramam malesef hatta pazartesi bile yaptıramaya bilirim çüünki kayınvalidemi doktora götürecem onun yanında yaptıramam test ama yapmaya uğraşırım.. kızlar bide hamileysem ben çok ağır kaldırdım bu hafta hemde adetim başlıyor diye üstüste iki tane ağrı kesici içtim oda yetmezmiş gibi kayınvalideme rongen çektirdim röntgen çekilirken odadaydım ..
ben yarın bolbol test yaparım idrarda eşim az önce gitmiş bir tane test almış dedim parayamı kıyamadın ne bileyim ben bir tane yeter zannettim diyor birde aynı testi almış. ben yarın bu testi yaparım sonra gider başka marka testlerlede yaparım vasa hepsinde çıkar zaten
yarın yaptıramam malesef hatta pazartesi bile yaptıramaya bilirim çüünki kayınvalidemi doktora götürecem onun yanında yaptıramam test ama yapmaya uğraşırım.. kızlar bide hamileysem ben çok ağır kaldırdım bu hafta hemde adetim başlıyor diye üstüste iki tane ağrı kesici içtim oda yetmezmiş gibi kayınvalideme rongen çektirdim röntgen çekilirken odadaydım ..
ben yarın bolbol test yaparım idrarda eşim az önce gitmiş bir tane test almış dedim parayamı kıyamadın ne bileyim ben bir tane yeter zannettim diyor birde aynı testi almış. ben yarın bu testi yaparım sonra gider başka marka testlerlede yaparım vasa hepsinde çıkar zaten
tüm dualarım seninle deniz kendimede sanada tüm çocuk isteyenlere dua ettim inşallah tüm dualarımız kabul olur.
hazelcim inşallah hayırlısıyla bunuda atlatırsınız çok şanslısınız çünkü çok iyi bir doktorunuz var bende geçen gün o hastalığa baktım neydi adı varis bilmem ne.. direk teoman beyin adı çıkıyor o hastalığı araştırınca herşeyin hayırlısı inşallah