Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize ii geceler kızlarr
Rabbime binlerce hemde sonsuz kez şükürler olsun en güzel zamanda meleğimi yolladı bana HAMİLEYİM sanırım kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ama bebeğimi görmeden iananamıyorum okadar farklıkiii YÜce MEVLAM en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin sanırım bu hiç beklemedğin zamanlarda oluyo diyenler gerçekten haklıymışş Allahım vaktini öyle güzel biliyokii bi acele ediyoruz ama O bizim için en uygun olanı nasip ediyo zaten şimdi sizlerden dua bekliyorum bebeğimi ultrasondada sağlıkla görebilirim inşş duanızı eksik etmeyin güzellerim
Rabbime binlerce hemde sonsuz kez şükürler olsun en güzel zamanda meleğimi yolladı bana HAMİLEYİM sanırım kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ama bebeğimi görmeden iananamıyorum okadar farklıkiii YÜce MEVLAM en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin sanırım bu hiç beklemedğin zamanlarda oluyo diyenler gerçekten haklıymışş Allahım vaktini öyle güzel biliyokii bi acele ediyoruz ama O bizim için en uygun olanı nasip ediyo zaten şimdi sizlerden dua bekliyorum bebeğimi ultrasondada sağlıkla görebilirim inşş duanızı eksik etmeyin güzellerim
kızlar dün giremedim bir öğrencim ilaç içmiş inthar etmek için ve son kez benimle konuşmak istemiş.annesiyle babası sorunlu günler yaşıyormuş ve teyzesi de güya ablasına destek olmak için evlerinde kalıyormuş am tabi işleri daha beter hale getirmiş neyse o kısım epey uzun orayı geçiyorum ve dün babasıyla teyzesini aynı yatakta yakalamış öğrencim ve babası onu tehdit etmiş bir kişiye dahi söylersen seni öldürürüm demiş akşam olunca anne işten gelmiş temizliğe gider evlere ne kocasını ne de kızkardeşini görmüş sadece bir mektup bırakmışlar biz birbirimizi seviyoruz burdan uzaklara gidiyoruz yazıyormuş kadın mektubu okuyunca kalp krizi geçiriyo ve vefat ediyo kızda bunlara dayanamayıp intihar etmek istemiş çok şükür son anda evlerini buldukta kızı kurtardık sayılır şimdi hastanede komada. Dünden beri çok kötüyüm tüm gece hastanedeydik...
of allahım okudukca ne bu dedim yazık kadın çalışşsın didinsin bide kardeşiyle kocası kaçsın dünyanın adaletimi bu ya ne günlere kaldık ablana fayda getirmeyen adamla kaçtında ne olucak 2 gün sonra senide bırakıp başkasıyla kaçmayacakmı
yazık valla kıza inşallah tez zamanda saglıgına kavusur cok üzüldüm yaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
süperrrrrrrrrr nurbela hamileymişşşşşşşş.çok sevindim analı babalı büyütün inşallah.bende adet olmadım bekliyorum bir an önce başlasada tekrar çalışmalara başlasak bizde...